Stiri Cupa României Masculin

Petricevic, înainte de duelul cu CSM Miercurea Ciuc: „Consider că echipa e pregătită”

Petricevic, înainte de duelul cu CSM Miercurea Ciuc: „Consider că echipa e pregătită”

SCM Timișoara s-a deplasat în aceste zile în Harghita, pentru duelul din Cupa României cu CSM Miercurea Ciuc. Partida va începe la ora 17, urmând ca returul să se joace peste patru zile, în 28 septembrie.

Înainte de debutul oficial în noul sezon, Dragan Petricevic a oferit o declarație în care a vorbit despre starea echipei sale:

Pentru această fază a Cupei României, consider că echipa este pregătită. Să nu uităm că după această dublă mai avem o perioadă de preparative, pentru că nu vom juca în prima etapă a campionatului, adversarul nostru, CSO Voluntari, evoluând în cupele europene. Pentru acest moment, când ne așteaptă două meciuri cu aceeași echipă, eu zic că e bine”, a declarat antrenorul lui SCM Timișoara pentru site-ul grupării bănățene.

În presezon, alb-violeții au câștigat trei jocuri de pregătire, cu SCM U Craiova, BC CSU Sibiu și OBS Euro Tour USA Team, și au pierdut trei meciuri, cu BC CSU Sibiu, FC Argeș Basketball și CSM Târgu Jiu.

*foto: Leii din Banat – Baschet SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!