Stiri Cupa României Masculin

Phoenix Galați bifează cea de-a 2-a victorie consecutivă din campionat

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.10.2015

Phoenix Galați a învins pe teren propriu pe Dinamo București, scor final 90-76, într-un meci din cadrul etapei a 5-a din Liga Național de Baschet Masculin

Gălățenii și-au adjudecat primele două sferturi cu 28-14 și 24-15, l-a cedat pe cel de-al 3-lea cu 17-29, respectiv s-a impus în ultimul cu 21-18.

Yaroslav Lemyk cu 21 de puncte și 8 recuperări, respectiv Dorde Tresac cu 18 puncte au fost cei mai buni jucători ai Galațiului, în timp ce de la formația bucureșteană, Noah James Dahlman a terminat cu 18 puncte, Nenad Sulovic cu 15 și Pavel Marinov cu 14. 

În urma acestui rezultat, Phoenix a ajuns la un bilanț de 2 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce Dinamo a câștigat 3 partide și a pierdut 2. 

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei de la Galați! 


Rezultat suprinzător la pauza partidei dintre Phoenix Galați și Dinamo București, gazdele având un avantaj considerabil pe tabela de marcaj, 23 de puncte, scor 52-29

Meciul dintre cele două formații contează pentru cea de-a 5-a etapă din întrecerea masculină. 

Gazdele și-au adjudecat clar primele două sferturi ale întâlnirii cu parțiale de 28-14, respectiv 24-15. 

Dorde Tresac cu 9 puncte, Yaroslav Lemyk cu 9, Taylor Hunter Rohde cu 8, respectiv Ciprian Țelinou și Iosif Pîrlog, ambii cu câte 7, au fost cei mai buni gălățeni în prima jumătate. De cealaltă parte, de la Dinamo, Noah James Dahlman a marcat 14 puncte, fiind principalul evidențiat. 

Vom reveni cu amănunte de la Galați! 

7 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Virna
    Ce se intampla cu tanarul jucator al Galatiului ? Radu a progresat enorm in ultima perioada, pregatindu-se si jucand pt echipa galateana in Liga I. La debutul sezonului a primit minute bune pe parchet 8-10 min/meci si am crezut ca va deveni o prezenta constanta in echipa galateana. In ultimele 2 etape am constat ca nu mai joaca. Este accidenta, nu cred ca este pe foaie, a deranjat pe cineva, poate ?
    Nu mi se pare corect ca un tanar jucator de MARE PERSPECTIVA sa aiba parte de un astfel de tratament. Daca nu face fata la prima liga poate juca in echipa satelit dar sa-l tii pe banca degeaba, cand se stie ca se va descurca mai bine decat altii care joaca , nu este corect...

    cu 8 ani în urmă (29.10.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Meci
    Din cate auzisem despre Galati de la meciul cu Pitesti, stiam ca va fi o echipa dificila (a jucat bine si la Steaua). Bravo lor! Se pare ca doar la Pitesti sunt suporteri care vorbesc urat despre echipa lor. PS: Avem un campionat nebun!

    cu 8 ani în urmă (29.10.2015) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Mimamo
    Cum nu le intra in nestire de afara,cum sunt in pom,o echipa cel mult mediocra dar cu un antrenor bun.Cum dealtfel este si Nini,pe nedrept subevaluat de multi...Felicitari,Florine!

    cu 8 ani în urmă (29.10.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Dinamo
    Vezi sa nu le revină inspirația chiar in meciul cu voi :)))...ma duc la meci.
    Auzi, da ai rămas cu capsa pusa pe Dinamo de când a plecat Netoiu cu jumate din echipa Universității?

    cu 8 ani în urmă (29.10.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @canguru
      Poate da,poate nu,eu as spune ca i-a tinut destul bafta pana acum,nici marile echipe nu baga 45-50% de afara nu stiu cate meciuri,doar de asta se atarna.Apoi,nu amestec sporturile,dar au o indelungata traditie de haiducie in jocurile de echipa...

      cu 8 ani în urmă (29.10.2015)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      dinamo
      Nici mie nu imi plac echipele care se axeaza cel mai mult pe aruncarile de afara. E suficient sa prinzi o zi mai putin inspirata si pierzi aproape cu oricine. Galatiul nu are o echipa de speriat, dar in prima repriza Dinamo a avut 0% procentaj la 3p! De altfel au fost 3 sferturi "ciudate : +12,+9,-12. Va fi greu pt Dinamo, pt ca sunt previzibili si antrenorii buni (iar Nini e unul dintre acestia) vor sti sa exploateze situatia. Oricum felicitari Galatiului pt victorie.

      cu 8 ani în urmă (30.10.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Nini
    Sunt de acord, este subevaluat, cam prea temperamental dar știe baschet...stiu de la sursa
    Felicitări si de la mine pentru victorie

    cu 8 ani în urmă (29.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!