Stiri Cupa României Masculin

Pierdere dură pentru CSA Steaua, înainte de meciul cu Dinamo Știința

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.04.2019

CSA Steaua București dispute un meci decisiv pentru accederea în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Militarii joacă în ultima cu rivalii de la Dinamo Știința București și are nevoie de o victorie la patru puncte pentru a-și asigura prezența în faza eliminatorie a campionatului.

Sasa Ocokoljic va avea o absență importantă pentru meciul decisiv cu Dinamo. Radu Vîrnă este suspendat pentru meciul programat joi, 4 aprilie. Interanționalul român a primit un fault descalificator în minutul 35 al partidei cu CSO Voluntari din etapă trecută, după ce a intrat în suprafața de joc deși se afla pe banca de rezerve, aprins de un conflict între Mandache și Popovic sub propriul panou.

De menționat este faptul că Radu Vîrnă a reușit cel mai bun meci al sezonului chiar contra lui CSO Voluntari. El a acumulat în partida de etapa trecută 16 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Tânărul jucător român a terminat cu 4/4 de la 3 puncte și un indice al eficienței de 18 unități.

Radu Vîrnă este cel mai important jucător U23 din lotul Stelei în acest sezon. El are medii statistice de 7.3 puncte, 2.9 recuperări și 1.7 pase decisive în 23 de partide jucate în Liga Națională de Baschet Masculin.

CSA Steaua București va juca mâine, 4 aprilie, pe teren propriu cu Dinamo Știința București în ultima etapă din sezonul regulat al LNBM. Jocul este programat de la ora 18:00 și  va putea fi urmărit în direct la Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii