Stiri Cupa României Masculin

Poli Iași a rămas fără cel mai bun marcator

Eduard Popa

Eduard Popa
28.01.2018

poli iasi balogun

După informația prezentată exclusiv de Total Baschet, prin care arătam că Ioannis Tsiogiannis va fi înlocuit pe banca tehnică a lui Poli Iași de tandemul Branko Jorovic – Marcel Țenter, „Armăsarii” vor suferi o nouă modificare. E vorba despre trecerea celui mai bun marcator al echipei, Michael Balogun, în prima ligă din Grecia.

Americanul cu origini nigeriene a semnat cu echipa Gymnastikos Larissa-Faros, unde va face echipă cu fostul său coleg de la Poli Iași, Reggie Keely.

Astfel, cei mai buni doi marcatori ai ieșenilor din actualul sezon (Balogun 17 puncte pe meci, Keely 13,2 puncte pe meci) au ajuns la echipa aflată pe locul 11 în prima ligă din Grecia, cu 5 victorii și 9 înfrângeri.

Balogun este al șaselea jucător care părăsește Poli Iași, după Vlad Popovici, Michail Liapis, Dejan Bjelic, Jermale Jones și Reggie Keely, în timp ce George Tsintsadze și Terrell Lipkins refuză să mai joace la echipa ieșeană.

Avem însă și o veste bună pentru fanii echipei moldovene. Poli Iași va debuta în sfârșit pe teren propriu, în compania celor de la Phoenix Galați, pe 18 februarie.

*foto: sportpictures.eu/Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!