Stiri Cupa României Masculin

Politehnica Iași, cu gândul la Turneul Final

Costin Marinescu

Costin Marinescu
08.10.2013

Politehnica Iași a început un nou sezon în care caută promovarea în Liga Națională de baschet Masculin.

Formația, ce părăsea prima scenă în urmă cu doi ani la capătul unui sezon caracterizat de probleme financiare și naivitatea oficialilor clubului care au crezut că nu se retrogradează, are ca obiectiv declarat accederea la Turenul final al competiției, dar Costel Moscalu, antrenorul principal al echipei, speră să obțină fondurile necesare pentru a promova și susține o participare în LNBM.

Eu vreau să ajungem la Turneul final, a declarat pentru site-ul nostru tehnicianul ieșean. În funcție de ce bani vom face rost la începutul anului viitor vom ataca și promovarea. Mă avantajează faptul că nu mai este permisă folosirea jucătorilor străini.

Momentan, bugetul echipei este asigurat de către CS Politehnica și Fundația Sportului Ieșean care oferă 3000 RON lunar pentru indemnizațiile sportivilor.

Echipa este una experimentată deoarece are același schelet din ultimele 3 sezoane. Îl lot îi regăsim pe Ionuț Hurjui, Mădălin Nicolae, Constantin Amarghioalei, Vlad Popovici, Liviu Rotariu, Ștefan Târnovanu, Florin Dăscălescu, George Surugiu, Alexandru Pădineanu, Marian Necșeanu și Tudor Timofte. Lor li se adaugă juniori de la CSȘ Unirea Iași.

Iașiul a debutat cu dreptul în competiție, învingând cu 74 - 71 pe CSU Galați, într-o deplasare extrem de grea pentru orice echipă din L1M. Pe lângă galați, ieșenii vor mai întâlni în Seria a III-a în care au fost repartizați pe Amicii Pitești, BC Time București, BCM U 2 Pitești, Farul 2 Constanța și Phoenix Galați.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe GTMalone32 :

    Corectati, va rog...
    Nu exista Marina Necsanu, ci Marian Necsanu.

    cu 10 ani în urmă (11.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Costin Marinescu :

    @GTMalone32
    Am corectat! A fost autocorectul, nu intenția noastră!

    cu 10 ani în urmă (11.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!