Stiri Cupa României Masculin

Politehnica Iaşi debutează victorios în Liga I

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.11.2012

Politehnica Iaşi şi CSU Galaţi s-au întâlnit vineri seară în primul meci al noului sezon de Liga I. Partida a avut loc la Sala Sporturilor din Iaşi şi s-a încheiat cu victoria echipei gazdă, scor 95-78.

Amfitronii nu au avut probleme în a se impune, controlând jocul de la un capăt la altul. Scorul pe sferturi a fost 32-20, 21-14, 26-21 şi 16-23. Marcatorii echipei gazdă, conform ziaruldeiasi.ro, sunt Hurjui 18 (6X3), Nicolae 24 (2X3), Popovici 15 (1X3), Amarghioalei 22 (3X3), Rotariu (4), apoi Surugiu 6, Chidiu 3, Dăscalescu 2 şi Filip 1.

Vezi Programul complet al fazei preliminare al Ligii 1 masculin

3 comentarii la aceasta stire:
  • un cetatean :

    curios
    Sunt prezentati toti marcatorii de la Iasi(chiar si cei cu 1 pct) insa nu se precizeaza nimic despre cei de la Galati( nici macar primii 3).
    La fel si la meciul dintre Galati si Rapid de ieri. In anumite articole merita precizati doar invingatorii? De ce nu oferiti principalii marcatori de la ambele echipe in toate articolele? Cu toate ca nu exista statistica in toate salile ati reusit totusi sa aflati marcatorii de la echipa gazda dar de la oaspeti nimic? Destul de lipsit de fair-play...
    Informatia ar trebui sa fie cat mai completa si obiectiva pentru cel mai important site de stiri din baschetul romanesc, nu?

    cu 11 ani în urmă (11.11.2012) Raspunde
  • Costin :

    Raspuns...
    Ai perfectă dreptate când spui că este normal să prezentăm marcatorii de la ambele echipe, însă câteodată este dificil să aflăm și scorul unui meci, ce să mai vorbesc de marcatori...Iar când reușim să aflăm chiar și o parte dintre ei consider că este normal să le trecem numele pe site...Nu cred că este lipsit de fair play gestul...Frustrant pentru fani, poate, dar lipsit de fair play în niciun caz...Ar fi fost așa dacă am fi avut acces la informație și nu am fi publicat-o...

    cu 11 ani în urmă (11.11.2012) Raspunde
  • un cetatean :

    parere
    Sunt de acord cu Dvs si cred ca este foarte greu sa obtineti informatii insa asa cum ati sunat un antrenor sa aflati un punct de vedere si eventual marcatorii (in cazul Iasi - CSU TOTI pana la ultimul) asa poate fi sunat si celalalt antrenor pentru o parere si/sau pentru marcatorii principali. Din cate stiu foaia de joc se face in dublu exemplar, cate una pentru fiecare echipa. Nu cred ca dureaza mai mult de 2 minute sa sunati si antrenorul celalalt sa va comunice marcatorii echipei sale de pe foaia care o are. Este doar o parere insa pentru fani este deranjant mai ales cand au asteptari de la site-ul Dvs sa fie ceva mai precis decat site-ul FRB care nu debordeaza de informatii din Liga 1.

    cu 11 ani în urmă (11.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!