Stiri Cupa României Masculin

Porter Troupe și Titus Nicoară, decisivi în victoria cu FC Argeș. Video

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
26.03.2022

Porter Troupe și Titus Nicoară, decisivi în victoria cu FC Argeș. Video

CSM Târgu Jiu a produs o surpriză de proporții și a învins-o pe FC Argeș Basketball în etapa a 26-a. Scorul final a fost 78-70 în favoarea gorjenilor, care ajung la opt victorii în Liga Națională.

Brandon Sly a fost cel mai bun marcator al confruntării, cu 24 de puncte, dar lumina reflectoarelor a fost pusă pe veteranii Porter Troupe și Titus Nicoară. La doar o zi după ce și-au sărbătorit aniversările de 39, respectiv 34 de ani, cei doi au bifat câte un double-double în fața fostei echipe.

Porter a fost la un singur assist distanță de a înregistra al doilea triple-double al sezonului în Liga Națională. El a terminat cu 14 puncte, 13 recuperări, 9 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace. Americanul a înscris 4/11 aruncări din acțiune, 4/9 de la distanță și 2/2 de la libere pentru un indice al eficienței de +30.

Nicoară a reușit primul double-double stagional și un nou record personal de puncte în acest sezon. El a terminat cu 14 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă, reușind să înscrie 4/6 aruncări din acțiune și 6/8 de la linia de libere. El a terminat cu un indice al eficienței de +20.

Cei doi veterani au lucrat în echipă pentru una dintre cele mai spectaculoase acțiuni ale serii. Troupe a i-a pasat excelent lui Nicoară care a înscris cu o atingere fină la inel. La acel moment, gorjenii se aflau la -10, iar după acea reușită au înregistrat un run de 34-16 pentru a întoarce soarta duelului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Următorul meci pentru CSM Târgu Jiu va avea loc pe terenul lui CSM Focșani, echipă care are patru eșecuri consecutive.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!