Stiri Cupa României Masculin

Porter Troupe și Xavier Cannefax, declarații înaintea partidei cu U-BT Cluj-Napoca

Porter Troupe și Xavier Cannefax, declarații înaintea partidei cu U-BT Cluj-Napoca

CSM Târgu Jiu se deplasează la Cluj-Napoca în deschiderea etapei a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul din conferința A dintre gorjeni și U-BT fiind programat vineri seara, 18 noiembrie.

CSM Târgu Jiu este fără victorie în conferința A după ce a disputat patru meciuri, întâlnind acum campioana ultimelor două sezoane. Antrenorul-jucător Porter Troupe și Xavier Cannefax au prefațat pentru csmtargujiu.ro meciul din BTarena, ocazie cu care pentru gorjeni o să debuteze ultimul transfer, Thomas Kottas.

Troupe spune că principala preocupare a echipei este să joace un baschet mai bun decât cel de până acum:

„Jucăm împotriva celei mai bune echipe din campionat și este o nouă oportunitate pentru noi să arătăm că ne-am îmbunătățit jocul și continuăm drumul spre a ne realiza obiectivul: rămânerea în prima ligă. Suntem entuziasmați de această oportunitate și privim înainte cu încredere. Am avut câteva antrenamente bune, băieții s-au prezentat foarte bine în ultimele zece zile, au tras din greu și vom vedea cum ne vom prezenta vineri. Nu avem probleme de lot, va debuta și Thomas Kottas. Obiectivul nostru este să jucăm un baschet mai bun decât am jucat până acum. Asta este principala mea preocupare. Dacă vom reuși acest lucru, putem câștiga cu oricine.”

Liderul echipei la media de puncte, Xavier Cannefax a vorbit și el pentru site-ul clubului din Târgu Jiu, adăugând următoarele:

„Suntem nerăbdători să jucăm la Cluj, mai ales după această pauză lungă. Cred că vom avea oportunitatea să vedem unde ne situăm și ce trebuie să facem pentru a ne îmbunătăți jocul. Toată lumea m-a primit cu brațele deschise aici, Porter și Claudiu s-au asigurat că mă simt bine, așa că m-am adaptat destul de bine. Sunt mulțumit că nu am avut probleme în acest sens. Mă deranjează situația în care suntem, vreau să câștig mereu, pentru că, la finalul zilei, asta e meseria noastră și trebuie s-o facem cu brio. Trebuie să câștigăm meciuri, iar aceste rezultate ne fac să muncim și mai mult și să găsim o cale pentru a câștiga. Liga din România are un nivel foarte înalt. Se joacă fizic, iar jocul colectiv al echipelor este foarte bun, așa că trebuie să muncim foarte mult. Fără îndoială avem valoarea necesară să ne menținem în prima ligă. Trebuie doar să fim sănătoși și să ne valorificăm potențialul.”

U-BT Cluj și CSM Târgu Jiu deschid etapa a 6-a vineri seara (18.11) începând cu ora 18.00 într-un joc care va putea fi urmărit pe YouTube FRB TV.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!