Stiri Cupa României Masculin

Porter Troupe: ’’Suntem într-un real progres’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
22.09.2013

Porter Troupe

Băieţii pregătiţi de Florin Nini vor da piept cu Gaz Metan Mediaş, în  primul tur al Cupei României. Partida va avea loc luni, la Sala Sporturilor din Mediaş cu începere de la ora 18:00.

Înaintea acestui duel, Total Baschet a stat de vorbă cu Porter Troupe. Fostul căpitan al gorjenilor a prefaţat întâlnirea cu ardelenii, americanul declarându-se încrezător în forţele echipei sale.

’’Eu personal nu ştiu prea multe despre echipa din Mediaş, dar am încredere în echipa mea şi cred că totul va fi bine. Suntem într-un real progres,  am început să ne cunoaştem din ce în ce mai bine între noi şi cred că la startul sezonului, Energia îşi va arăta adevărata valoare.’’

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!