Stiri Cupa României Masculin

Presezon 2012 - CSM Oradea învinge la Paks

Adrian Micinic

Adrian Micinic
15.09.2012

CSM Oradea a depăşit pe Atomerőmű SE într-un meci de pregătire desfăşurat în cursul serii de vineri (14.09), la Paks. Rezultatul final al confruntării a fost 66-60.

Maghiarii au început mai bine reuşind să se desprindă la 15-12, pentru ca elevii lui Cristian Achim să revină pe parcursul actului al doilea, la capătul căruia scorul era 37-34 în favoarea CSM-ului. Avantajul românilor a crescut în debutul reprizei a doua, la intrarea în secvenţa decisivă scorul fiind de 55-48. Pe parcursul sfertului decisiv s-a marcat şi mai puţin, Oradea reuşind să se menţină la conducere până la final şi să se impună la o diferenţă de şase puncte.

Daniel Dillon a avut 17 puncte, William Franklin a adăugat 12 puncte, iar Milos Pesic a terminat cu 11 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Toth a avut 18 puncte, Jones a adăugat 10, iar Idlet a terminat cu 9.

CSM Oradea îşi continuă jocurile de verificare cu o confruntare împotriva lui Alba Fehervar (fosta Albacomp Szekesfehervar). Meciul va avea loc duminică (16.09), în Ungaria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!