Stiri Cupa României Masculin

Prestație de excepție pentru Bogdan Popescu la debut pentru SCM U Craiova

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.09.2013

Bogdan Popescu a debutat cu dreptul în echipamentul lui SCM Universitatea Craiova. El a fost cel mai bun marcator, cel mai eficient și cel mai bun jucător al partidei de Cupa României disputate împotriva lui U Mobitelco Cluj-Napoca. Meciul a avut loc în cursul serii de joi (19.09) și s-a încheiat cu scorul de 82-78, în favoarea oltenilor.

Sportivul originar din București, în vârstă de 35 ani, a avut 40 minute de joc, perioadă în care a totalizat 9/12 la aruncările de două puncte, 0/1 la trei puncte și 6/7 la linia de pedeapsă. Bogdan a terminat cu 24 puncte, la care a adăugat 9 recuperări (trei ofensive), o intercepție și un capac, având două posesii pierdute pentru un coeficient de 28 la eficiență.

Prestația lui Popescu, în chiar primul joc oficial în echipamentul Craiovei vine să confirme cu vorbim despre un jucător care nu are nevoie neapărat de un sistem îndelung lucrat pentru a fi eficient. Pe de altă parte, atmosfera din sala craioveană reprezintă un factor motivațional pentru sportivul în vârstă de 35 ani, care este cunoscut pentru angajamentul fizic pe care îl aduce în jocul de baschet.

În partida cu U Mobitelco Cluj din deschiderea sezonului 2013/14, Bogdan Popescu ne-a amintit de sezonul 2011/12, pe care l-a petrecut alături de BC Timișoara. În respectiva stagiune el a jucat finala cupei și a campionatului, fiind considerat de către site-ul TotalBaschet drept cel mai bun jucător al stagiunii.

Începutul este promițător pentru Bogdan Popescu la noua echipă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    Niste cifre fantastice pentru Bogdan!
    In acest moment e jucatorul cel mai in forma al Craiovei!
    Nu numai in meciul asta a fost no.1,ci si la Cupa Craiovei!
    felicitari Bogdan!

    Well done!

    cu 10 ani în urmă (20.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!