Stiri Cupa României Masculin

Prestație solidă pentru Anthony Hickey în victoria Astanei pe terenul lui Zenit St. Petersburg

Prestație solidă pentru Anthony Hickey în victoria Astanei pe terenul lui Zenit St. Petersburg

BC Astana a furnizat o surpriză luni seară în Liga VTB. Noua echipă a lui Anthony Hickey s-a impus pe terenul lui Zenit St. Petersburg, echipă angrenată în Euroligă și care este antrenată de Xavi Pascual.

Meciul din Rusia a fost un adevărat roller-coaster. Astana a început meciul cu un parțial de 25-15. Zenit a răspuns și a preluat conducerea până la pauză, 44-39. După pauză a urmat un nou parțial, care s-a dovedit a fi decisiv pentru echipa vizitatoare, 26-11. În ultima secvență, jocul nu a mai păstrat tiparul iar Astana a câștigat la două posesii sfertul pentru a se impune la final cu scorul de 83-69.

Pentru Astana, Anthony Hickey și Skylar Spencer, doi foști jucători în Liga Națională de Baschet Masculin, au fost titulari.

Hickey a avut o prestație solidă și a încheiat cu 15 puncte, 9 pase decisive, 2 recuperări, o intercepție și 3 turnovers. Fundașul american a marcat 4/6 de la 2 puncte, 2/5 de la 3 puncte și 1/2 de la linia de libere. În urma acestei performanțe, Hickey a strâns un indice al eficienței de 18 unități în aproape 29 de minute petrecute pe parchet.

Sklyar Spencer a jucat 24 de minute și a strâns 4 puncte, 4 recuperări, o intercepție și 3 mingi pierdute pentru 6 la eficiență.

Jaylen Barford a fost omul meciul cu 24 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Alex Poythress a fost principalul remarcat de la Zenit cu 19 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

*foto: vtb-league.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!