Stiri Cupa României Masculin

Prestații la înălțime pentru Roberts Blumbergs în ultimele două jocuri ale lui Aris din EuroCup

Prestații la înălțime pentru Roberts Blumbergs în ultimele două jocuri ale lui Aris din EuroCup

Roberts Blumbergs, fost jucător la BC CSU Sibiu, a reușit două meciuri excelente la rând în EuroCup. Letonul a ajutat-o pe Aris Salonic să câștige ultimele două jocuri din competiția europeană și a înregistrat recorduri personale la puncte și eficiență.

Al doilea meci al sezonului din EuroCup i-a adus lui Blumbergs o accidentare la gleznă, în meciul cu Lietkabelis, desfășurat în Lituania. Extrema de forță a absentat mai bine de o lună de pe parchet și a revenit în runda a 9-a din EuroCup, pe terenul lui Trento. Roberts a avut nevoie de încă două jocuri pentru a-și intra formă, pe care a arătat-o cu vârf și îndesat în ultimele două meciuri ale anului din EuroCup.

Pe terenul lui Turk Telekom, Roberts Blumbergs a avut o seară perfectă la aruncări cu 3/3 la 2 puncte, 1/1 la 3 puncte, 3/3 la linia de libere, pentru un total de 12 puncte. El a mai strâns 2 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții și un turnover, care i-au adus un index al eficienței de 20 de unități, care reprezintă record personal.

Blumbergs și-a continuat forma bună și în ultimul meci al anului din EuroCup, disputat de Aris Salonic pe teren propriu contra lui Slask Wroclaw. Letonul a reușit 17 puncte (5/8 3p), 5 recuperări și 2 pase decisive, pentru un indice al eficienței 17 unități.

Aris Salonic a reușit să câștige cele două meciuri în care Roberts Blumbergs a performat, 95-85 cu Turk Telekom și 93-71 cu Slask Wroclaw.

Gruparea elenă ocupă acum poziția a 5-a în Grupa B din EuroCup cu 6 victorii și 7 înfrângeri. În aceeași grupă, U BT Cluj-Napoca se situează pe locul 3 cu 9 victorii și 4 înfrângeri.

În următoarea rundă din EuroCup, U BT Cluj-Napoca va primi vizita lui Aris Salonic, în cea de-a doua săptămână din ianuarie 2024.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!