Stiri Cupa României Masculin

Prima înfrângere externă aduce și câteva recorduri negative pentru bihoreni

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.01.2013

Meciul pe care CSM Oradea l-a pierdut la Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin, a consemnat o serie de recorduri negative stagionale pentru formația pregătită de către Cristian Achim.

Roș-albaștrii au înscris 61 de puncte în 40 minute de joc la prima înfrângere externă în sezonul competițional 2012/13, indiferent de competiție. Precedentul record stagional din acest punct de vedere a fost 67, consemnat în partida cu CSU Sibiu. De asemenea, acest total este cu mai mult de 20 de puncte sub media stagională a echipei.

CSM Oradea a avut doar trei coșuri de trei puncte marcate din totalul de 14 aruncări efectuate. Astfel, s-a consemnat un minim în ceea ce privește numărul de reușite într-un meci din acest sezon, precedentul fiind de cinci, consemnat în trei meciuri ale bihorenilor. De asemenea, procentajul de 21% este sub cel consemnat în meciul cu CSȘ Giurgiu, când echipa din Bihor a avut 24%.

Însă, cel mai evident minim înregistrat de CSM Oradea în meciul de la Cluj are legătură cu eficiența echipei. Aceasta a fost de 53. Diferența față de adversarul din acest joc a fost de 43 puncte de eficiență și a înregistrat un record negativ extrem de modest. Precedentul în acest sens s-a consemnat la jocul din prima etapă, cu BCM U Pitești și a fost de 68. De notat că înaintea partidei de la Cluj, CSM-ul avea 96.3 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!