Stiri Cupa României Masculin

Prima înfrângere pentru Cătălin Burlacu în postura de antrenor

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.11.2017

CSM Ploiești a pierdut primul joc din actuala ediție a Ligii I de baschet masculin. Prahovenii au pierdut luni, 13 noiembrie, pe terenul lui CSU Brașov cu scorul de 89-78, într-un meci contând pentru etapa a 5-a care s-a desfășurat în devans. Pentru Cătălin Burlacu este prima înfrângere din postura de antrenor. La începutul acestui sezon, fostul internațional a decis să preia banca tehnică a lui CSM Ploiești, dar în același timp să ajute echipa și din teren.

La meciul de la Brașov, CSM Ploiești nu s-a putut pe Levente Szijarto, Angel Santana și Vlad Dogaru. În lipsa acestora, Bărbuceanu a fost cel mai bun marcator pentru ploieșteni cu 18 puncte. Burlacu a adăugat 16 puncte, Carabulea 13, Vrabie 12, Dumitru, 11, Topologeanu 5, Scărlătescu 2 și Manu 1. Pentru CSM Ploiești au mai jucat Ad. Tudor, A. Crăciun și Dragomir.

Pentru formația învingătoare au marcat: Souca – 28 de puncte, Stoichici – 26, Tota – 16, Duma – 11, Mureșan – 4 și Ileș – 4.

CSM Ploiești a încheiat turul primei faza a Ligii I cu 4 victorii și o înfrângere, iar în următorul meci va primi vizita lui CSO Voluntari.

foto: csmploiesti.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Întrebare
    Citind articolul ăsta despre Pampers, și văzând ce colecție de Jurassic Park are, ma gândeam ca sunt ceva jucători români de care nu am auzit nimic anul ăsta. Știe cineva ceva de Gutoaia, Vlaicu sau Toth. Oare s-au lăsat complet de sportul ăsta?

    cu 6 ani în urmă (15.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!