Stiri Cupa României Masculin

Prima manșă a sferturilor de finală se desfășoară între 28-30 decembrie

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.10.2012

Turul al doilea contând pentru Cupa României la baschet masculin va avea loc la sfârșitul lunii decembrie anul curent, conform programării inițialr. Echipele calificate în turul al doilea al acestei competiții au fost întrebate dacă sunt de acord cu propunerea lui CSU Sibiu, de a disputa prima manșă (jocul 1) al sferturilor de finală în luna octombrie.

Niciunul dintre celelalte șapte cluburi implicate în această fază a competiției nu a fost de acord cu propunerea sibienilor. Astfel, cinci cluburi s-au opus, iar două - Gaz Metan Mediaș și CSȘ Giurgiu - nu și-au exprimat poziția în scris deși au fost contactate telefonic și rugate să trimită în scris poziția față de această propunere.

În aceste condiții, s-a decis ca manșa inaugurală a sferturilor de finală să se dispute în perioada 28-30 decembrie anul curent. Inițial jocurile ar fi trebuit să se dispute pe 27 decembrie, însă cluburile s-au opus deoarece jucătorii și antrenorii primesc liber pe 24 și 25 decembrie. Astfel, echipele care ar fi jucat pe teren propriu aveau la dispoziție șansa unui antrenament în seara de 26, iar cele care ar fi jucat în deplasare nu aveau posibilitatea niciunei ședințe de antrenament premergătoare meciului.

Manșa retur (jocul 2) se va disputa pe 5 ianuarie 2013.

FR Baschet a dezvăluit că data în care se va desfășura tragerea la sorți a sferturilor de finală va fi anunțată ulterior.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!