Stiri Cupa României Masculin

Prima reacție a oficialilor SCM Timișoara privind tragerea la sorți din Cupa României

Prima reacție a oficialilor SCM Timișoara privind tragerea la sorți din Cupa României

FRB a anunțat în cursul zilei de ieri, 20 ianuarie, locația Final Four-ului Cupei României și cele două semifinale

SCM Timișoara va juca în prima semifinală, chiar împotriva echipei gazdă U-BT Cluj-Napoca. Antrenorul formației bănățene, Dragan Petricevic, și președintele, Ilie Trițoiu, au oferit pentru site-ul oficial al clubului o primă reacție referitoare la tragerea la sorți și locația de desfășurare a Final Four-ului. 

Dragan Petricevic a fost destul de rezervat, însă a menționat că are încredere în echipa sa și că îi vede capabili pe jucătorii săi să fie surpriza turneului. 

Am văzut că jucăm cu U-BT ca echipă A, ceea ce înseamnă că postura de gazdă ne revine nouă. Vom avea o presiune în plus, ghinionul nu ne-a ocolit. Am foarte mare încrede că echipa are capacitatea de a produce o surpriză mare la acest turneu. Până atunci ne vom concentra asupra partidelor din campionat.

Trițoiu s-a arătat mulțumit de locația aleasă de FRB, dar nu a putut să nu își amintească de partida din sezonul trecut, pierdută de echipa sa pe terenul lui CS Dinamo Știința, partidă care i-a ținut pe bănățeni departe de Final Four-ul Cupei României ediția 2019. 

Pentru mine chiar nu conta adversarul, pentru că la un asemenea turneu nu contează valoarea loturilor, ci forma din ziua respectivă. Anul trecut ne-am bucurat că am căzut cu Dinamo în Cupa României şi ne amintim cu toţii foarte bine ce s-a întâmplat. Sunt şanse egale pentru toate cele patru echipe. Aşa cum am spus, contează forma de zi, precum şi atitudinea din acele momente. Am încredere în antrenor şi în băieţi şi cred că vom face un turneu bun la Cluj-Napoca. De altfel, cele mai bune jocuri le-am făcut cu echipele din Cluj-Napoca, Oradea şi Sibiu, toate cotate peste noi ca valoare. În ultimii patru ani, meciurile cu clujenii au fost foarte echilibrate, indiferent unde s-au jucat, sperăm să facem o figură frumoasă şi de această dată. Cel mai important este să avem tot lotul valid pentru turneul final. Va fi un o competiţie aparte şi prin prisma faptului că meciurile se vor juca în sala Horia Demian, mai caldă şi mai primitoare, ceea ce înseamnă că vom evolua într-o atmosferă aşa cum ştiu clujenii să facă la meciurile de acasă.

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!