Stiri Cupa României Masculin

Primele informații despre lotul Lagunei București

Primele informații despre lotul Lagunei București

Laguna Sharks București, nou-promovată în Liga Națională de Baschet Masculin, a oferit primele informații despre lotul de jucători pentru sezonul 2022/2023.

„Rechinii” au anunțat despărțirea de jucătorii Luka Stefanovic, Ilija Stefanovic, Daniel Ioniță și Victor Dudaș, primii doi fiind liderii echipei la puncte și recuperări în Liga 1.

În plus, Iulian Orbeanu se retrage din activitate, fostul internațional român ajutând-o pe Laguna să promoveze în Liga 1. Orbeanu a contribuit cu 14.2 puncte, 7.5 recuperări și 1.7 pase decisive pentru „rechini” în 19 apariții.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Bucureștenii au anunțat și numele antrenorului care se va ocupa de formația din Liga 1, acesta fiind Adi Israel. Tehnicianul vine după o perioadă de 10 ani în care a activat în loturile de juniori ale lui Maccabi Tel Aviv, câștigând din postura de antrenor principa 3 titluri naționale de juniori și o cupă.

Recent, Laguna București l-a anunțat și pe irlandezul Daniel Nelson drept antrenorul sub conducerea căruia echipa o să debuteze în LNBM.

*foto: Facebook Baschet Club Laguna Sharks

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!