Stiri Cupa României Masculin

Primele informații despre lotul lui CSM Sighetu Marmației

Primele informații despre lotul lui CSM Sighetu Marmației

CSM Sighetu Marmanției s-a reunit și se află încă în perioada de construcție a lotului de jucători. Lucian Țîbîrnă și Andrei Dohi sunt primele certitudini pentru formația maramureșeană. CSM Sighetu Marmației se va baza în continuare pe tinerii din sezonul precedent, Adrian Vaida, Mihail Kracz, Ciprian Albu, Alin Iuga și Rareș Ardelean.

Lucian Țîbârnă a jucat 33 de partide în sezonul precedent pentru CSM Sighetu Marmației și a avut medii statistice de 9.5 puncte, 5.4 recuperări și 1.3 capace în 28.1 minute jucate.

Andrei Dohi a bifat doar 14 prezențe în sezonul precedent din LNBM și a înregistrat cifre de 3.3 puncte, 3.1 recuperări și 1.0 pase decisive în aproape 18 minute petrecute pe parchet.

Conform unor surse la CSM Sighetu Marmației va merge și Vladislav Solopa, jucător care a evoluat ultima dată la CSM Târgu Mureș. El a jucat 31 de partide în sezonul trecut în LNBM cu medii statistice de 12.2 puncte, 5.9 recuperări și 1.4 pase decisive.

CSM Sighetu Marmației începe sezonul competițional 2019/2020 cu o triplă confruntare cu CSM Galați. Cele două formații se vor duela de două ori în Cupa României, între 5 și 9 octombrie, pentru care pe 12 octombrie să joace în etapa inaugurală a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!