Stiri Cupa României Masculin

Primul american care a plecat din LNBM din cauza coronavirus

Primul american care a plecat din LNBM din cauza coronavirus

Jucătorul lui CSM Focșani, Akim Mitchell este primul străin din campionatul României care a hotărât să părăsească țara din cauza epidemiei de coronavirus.

Rezilierea contractului a fost anunțat pe pagina oficială de Facebook a clubului vrâncean. 

Mitchell a fost unul dintre cei mai productivi jucători ai echipei antrenate de Mihai Petruț, americanul a jucat 15 meciuri în LNBM și a adunat medii statistice de  15.3 puncte, 5.6 recuperări, 2.8 pase decisive, 1.3 intercepții în 30:12 minute pe partidă pentru 14.2 la eficiență. Acesta a avut procentaje de 45% la două puncte, 33% la trei puncte și 78% la linia de pedeapsă. Cel mai bun meci al său pe teritoriul României s-a consemnat la partida câștigată de echipa sa cu CSM Sighet, când și-a trecut în cont 38 de puncte și 14 recuperări pentru un indice de 34 de unități la eficiență. 

Având în vedere că Liga Națională de baschet masculin a României și-a suspendat activitatea până la data de 31 martie 2020 este de urmărit dacă și alți jucători îi vor lua exemplul și vor încerca să își rezilieze contractele. 

*foto: Clubul de Baschet Focsani 2007 facebook 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!