Stiri Cupa României Masculin

Probleme de efectiv pentru Cedevita Olimpija Ljubljana înaintea duelului cu U-BT

Probleme de efectiv pentru Cedevita Olimpija Ljubljana înaintea duelului cu U-BT

Miercuri, 19 octombrie, U-BT Cluj-Napoca va disputa primul meci de pe teren propriu din acest sezon. Alb-negrii primesc vizita Cedevitei Olimpija Ljubljana într-o partidă ce contează pentru runda secundă din 7DAYS EuroCup.

Formația slovenă se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea duelului din BTarena. Conform site-ului oficial al grupării din Ljubljana, Yogi Ferrell, Karlo Matkovic, Zoran Dragic și Jan Kosi nu au făcut deplasarea la Cluj. De asemenea, în legătură cu Marko Radovanovic, Rok Radovic și Lovro Gnjidic se va decide la ora meciului dacă aceștia vor intra pe teren. Este de menționat că Matkovic, Dragic, Kosi și Gnjidic nu au evoluat nici împotriva lui Bursaspor (73-81), în prima etapă din EuroCup.

„Vom da totul pentru a obține o victorie împotriva Clujului, în ciuda problemelor de sănătate pe care le avem”, a declarat Jurica Golemac, antrenorul „dragonilor”. „Cu siguranță nu ne vom duce în România cu steagul alb ridicat. Vom face totul pentru a fi competitivi și pentru a ne întoarce la Ljubljana cu o victorie”, a mai spus tehnicianul în vârstă de 45 de ani.

În weekend, Cedevita Olimpija Ljubljana și-a amânat partida cu Steaua Roșie Belgrad, din cauza mai multor probleme de sănătate pe care le-au avut: atât COVID 19, cât și alte accidentări. În același timp, slovenii au reușit să transfere un jucător, pe Matic Rebec, care a evoluat în ultimele sezoane în Germania, Franța și Italia.

Duelul cu U-BT are loc miercuri, 19 octombrie, de la ora 19:30, în direct pe Prima Sport 2.

*foto: euroleaguebasketball.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!