Stiri Cupa României Masculin

Probleme mari de lot pentru CSO Voluntari, înaintea disputei cu FC Argeș

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.03.2022

Probleme mari de lot pentru CSO Voluntari, înaintea disputei cu FC Argeș

CSO Voluntari se confruntă cu mari probleme înaintea duelului de sâmbătă seară cu FC Argeș, programat de la ora 18:00.

După ce în urmă cu trei zile, ilfovenii au anunțat că nu se vor putea baza pe serviciile lui Malcolm Lee pentru 2-3 săptămâni, Sașa Ocokoljic are parte de alte absențe în lot.

Pe lângă Cezar Stănescu care are o accidentare la gambă, Rolland Torok și Eric Thompson îi dau mari bătăi de cap antrenorului deținătoarei Cupei României, conform conturilor de socializare ale celor de la Voluntari.

Lui Torok i-a fost depistat un hematon, în urma căruia nu poate să vorbească și acuză stare febrilă, din cauza unei lovituri cu umărul aplicată de Stefan Bircevic. Jucătorul autohton va absenta șapte zile.

Eric Thompson este incert pentru meciul cu trupa din Trivale, după ce a suferit o accidentare la genunchi în disputa cu U-BT Cluj, în urma unei împingeri de la spate. Șansele ca staff-ul să își dea acordul pentru care americanul să joace sunt destul de mici.

Meciul dintre CSO Voluntari și FC Argeș va putea fi urmărit pe canalele de YouTube Superbet România și FRB TV, începând cu ora 18:00.

*foto: CSO Voluntari/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii