Stiri Cupa României Masculin

Programul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.02.2023

Programul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României

Constanța se apropie cu pași repeși de organizarea turneului final al Cupei României. Între 11 și 15 februarie, la malul Mării Negre va avea loc Final Eight-ul Cupei României, la care vor lua parte opt dintre cele 10 echipe calificate în Top 10 în Liga Națională.

Sferturile de finală au fost trase la sorți în urmă cu câteva săptămâni. Toate cele patru meciuri din acest tur vor avea loc sâmbătă, 11 februarie, după cum urmează:

  • U-BT Cluj vs. SCM Timișoara – ora 11:45
  • CSO Voluntari vs. SCM U Craiova – ora 14:30
  • CSM Constanța vs. Rapid București – ora 17:15
  • CSM Oradea vs. FC Argeș Basketball – ora 20:00

În semifinale, echipele se vor împerechea în felul următor: Cluj/Timișoara vs. Voluntari/Craiova, respectiv Oradea/Pitești vs. Constanța/Rapid.

*foto: Iuli Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!