Stiri Cupa României Masculin

Radenko Pilcevic: „În retur trebuie doar să jucăm ce știm, cum am făcut-o la Mediaș”

Dan Oancia, Lucian Călinescu

Dan Oancia, Lucian Călinescu
27.09.2014

Pilcevic

Piteștenii au luat o opțiune serioasă la calificarea în sferturile de finală ale Cupei României în urma victoriei de ieri de la Gaz Metan Mediaș. BCM U Pitești a câștigat în turul disputat în deplasare cu scorul de 78-62, în special datorită sfertului al trelea foarte bun, pe care l-au câștigat cu 22-10.

În ciuda faptului că rezultatul din final ar da impresia că oaspeții de ieri nu au avut niciun fel de probleme, Radenko Pilcevic confirmă faptul că jocul a fost unul foarte dificil. „Meciul a fost foarte dificil. Mediaşul e o echipă care cedează foarte greu. Ca oponent al lor, trebuie sa fii concentrat pe tot parcursul meciului, atât în apărare cât şi în ofensivă. În prima parte am avut nişte probleme la recuperare şi nu am jucat atât de agresiv pe cât trebuia să o facem. În schimb, în partea secundă am corectat din greşeli şi astfel s-a făcut diferența”, a declarat Pilcevic.

Și meciul din retur va fi la fel, dar noi trebuie să ne facem datoria, să jucăm ce știm, exact cum am făcut-o și în prima partidă, a conchis Radenko Pilcevic, cu referire la meciul partida a doua dintre cele două echipe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!