Stiri Cupa României Masculin

Radovan Markovic: "Vreau să felicit Rovinariul, au făcut un meci foarte bun"

Cătălin Chirilă, Bogdan Isailă

Cătălin Chirilă, Bogdan Isailă
12.04.2014

Radovan Markovic a vorbit la finalul confruntării dintre CSM Oradea și Energia Rovinari din cadrul Final 4-ului Cupei României de la Ploiești, în urma căreia bihorenii au ratat șansa de a câștiga primul trofeu din istorie.

Sârbul a felicitat formația câștigătoare, declarând că echipa sa a avut probleme cu recuperările din faza de atac.

A fost un meci dificil. Am început foarte bine, am pus 11 puncte diferență după primul sfert. Apoi, am avut mari probleme cu recuperările ofensive, iar ei au arătat că au mai multă experiență și au câștigat meciul. Vreau să felicit Rovinariul, au făcut un meci foarte bun. Ne-am luptat să câștigăm cupa, e o mare dezamăgire. Însă, nu avem timp să ne pară rău pentru că în două săptămânii trebuie să fim pregătiți și să mergem să batem Craiova în Play-off.

Energia Rovinari s-a impus cu cu 58-55 în fața lui CSM Oradea în finala Cupei României.

foto: Viorel Carțiș

10 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    tupeu
    Un jucator superexperimentat, adus sa " bage" de la 6,75, care nu a a facut nimic in 20 min in teren are tupeul sa dea declaratii. Doar Denison are dreptul sa vorbeasca dupa acest meci. Restul, capul plecat si la dus !!!!!

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    mada....
    mai bine nu vorbea "la microfoane", ci in teren, de la 6,75!!! dar asta, e......pacat ca nu a stat pe banca in locul lui Hallik, care poate era mai inspirat!!!

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Superexperimentat?
    nu cred, inca nu a demonstrat decat ca are tupeu, na jucat nimic si nici nu are habar ca joaca acasa cu Craiova, "mergem sa batem Craiova"-pe umar poate.))).Si eu cred ca Halik, era mai potrivit, dar cum nici un sarb nu sta pe banca cat e Achim antrenor, nu sta nici experimentaTUL

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      experimentat
      Peste 30 de ani, CV, venit din spatiul exiugoslav ... Jucator adus sa faca diferenta, ca si Subotic, de altfel...

      cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    • CSM CSU Oradea mira:

      diferenta
      pai eu cred ca fac diferenta la slariu! ;)

      cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    DE ACord,
    si au facut-o ,mica cei drept doar 3 pct dar marre ,pt ca au pierdut cupa

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    mda
    au mai multa experineta in a fi profesionisti, iar voi sinteti buni de dat declaratii; oare de ce nu vorbeste de prestatia lui? Rade, why don't you speak about yourself in first place?

    zicea cineva de Halik - am si uitat de el; cit a jucat de cind a venit? mie mi se pare ca a fost tot timpul cu oaresceva probleme...

    P.S. Felicitari Energia - sa va bucurati fiindca aveti de ce!

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Pasca
      Pasca nu mai are loc nici 30 sec in rotatia oradenilor. Poate nu are valoare dar determinarea lui sigur o depaseste pe a unui mercenar. Exemplu lui Vlaicu de la Rovinari este concludent

      cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Felicitari
    Multumim Radovan Markovic si tuturor echipierilor tai de la CSM Oradea, pentru acest sezon minunat in care ne-ati adus VICTORII SI BUCURII in EuroChallenge,Cupa Romaniei si Campionat.Urmeaza Play-Off-ul unde de asemenea vom fi alaturi de voi si va vom sustine NECONDITIONAT, pt ca voi sunteti cei care ati ajuns acolo prin fortele voastre!

    cu 10 ani în urmă (13.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe axy :

    Nu poate fi vorba de "felicitari"!
    In ultimul timp prestatia acestui jucatpr a fost una foarte slaba.
    Imi pare rau ca antrenorul Cristian Achim a renuntat la Silviu Lupusavei si a facut achizitii total neinspirate pe care trebuie sa si le asume!
    Neinspiratia lui Crsiti Achim si superficialitatea de care au dat dovada unii jucatori au dus la pierderea multor meciuri.
    Doar cu noroc am ajuns sa terminam pe locul 2.Din pacate daca jucatorii nu isi revin nu avem cum sa trecem de CSM Craiova!

    cu 10 ani în urmă (13.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!