Stiri Cupa României Masculin

Radu Stroescu: ”Am condus minunea până la capăt”

Silviu Isailă, Bogdan Isailă

Silviu Isailă, Bogdan Isailă
12.04.2014

Radu Stroescu, tehnicianul celor de la Energia Rovinari a vorbit pentru site-ul nostru despre victoria reușită de echipa sa în fața celor de la CSM Oradea. Energia s-a impus cu scorul de 55-58 și astfel a obținut primul trofeu din istoria clubului.

Am condus minunea până la capăt. Am câștigat ieri cu Asesoftul un meci foarte disputat, un meci în care am avut și șansă și am reușit să obținem victoria. Mă bucur, în seara asta am întâlnit la fel o echipă foarte bună, extraordinar de bună, foarte bine pregătită, dar dorința de a lua trofeul acasă, acțiunea băieților și faptul că formăm un grup unit ne-a făcut să luptăm și să câștigăm.

Ce ați simțit în primul sfert al meciului?

Într-adevăr nu am început meciul foarte bine, Jazvin și Nemanja au acumulat foarte repede două greșeli, Watson a intrat foarte greu în meci, a trebuit să fac niște schimbări, să improvizez oarecum, banca nu m-a ajutat deloc la început. Am început foarte rău, Oradea a jucat foarte bine la început, au realizat o diferență mare, după cum știți am marcat doar patru puncte. Au fost niște decizii greșite ale jucătorilor în acel sfert. Contează foarte mult pentru mine că am reușit să revenim, apoi după acel sfert am reușit să ne apropiem chiar la cinci puncte după ce am fost conduși la 16 puncte. Pentru mine a fost un semnal că băieții chiar își doresc, că au intrat mai greu în teren și i-am văzut foarte optimiști și am încercat să-i ajut cât am putut.

V-a surprins mutarea lui Subotic pe poziția 4 în multe momente ale jocului?

Da și ei la un moment dat au trebuit să improvizeze, au avut probleme cu greșelile personale. Referitor la această schimbare a lui Cristian Achim, oarecum m-a surprins, aveau o statistică foarte proastă la aruncările de la distanță și am riscat și noi.

 foto: csenergia.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Felicitari
    Bravo Radu ! I-ai lasat pe baieti sa-si faca jocul si ai intervenit atunci cand a trebuit ! Felicitari !

    cu 10 ani în urmă (13.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!