Stiri Cupa României Masculin

Radu Stroescu - Fără înfrângere în calitate de antrenor principal

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.04.2014

Energia Rovinari a cucerit sâmbătă seară primul titlu din istoria clubului, performanţa survenind la doar a doua participare în Final Four-ul Cupei României. Gruparea din Târgu Jiu a produs surpriza în semifinale după ce au învins gazdele CSU Ploieşti, pentru ca mai apoi să treacă şi de CSM Oradea, remontând un handicap de 16 puncte.

Rămasă la începutul săptămânii fără antrenorul principal Florin Nini, gorjenii au continuat forma bună în care se află legând trei victorii consecutive în ultimele trei jocuri disputate. Locul pe banca tehnică a fost ocupat de către Radu Stroescu, mantaua de vreme rea a echipei din Târgu Jiu.

Interesant este faptul că gorjenii au înregistrat numai victorii cu Radu Stroescu în postura de antrenor principal. Sezonul trecut, după demiterea din funcţie a lui Slobodan Nikolic, Stoescu a înregistrat două victorii în ultimele două etape ale sezonului regulat, cu Piteşti şi Dinamo, respectiv trei victorii în playout, tot în faţa dinamoviştilor. Lista echipelor învinse de către Stroescu s-a îmbogăţit cu nume precum Oradea sau Ploieşti, după Final Four-ul de la Ploieşti.

Următorul adversar pentru actualul principal al Energiei este CSU Ploieşti, în playoff-ul Ligii Naţionale de Baschet masculin, primul meci urmând să se desfăşoare pe 25 aprilie.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    Antrenor
    Incet, incet populam campionatul cu antrenori romani? poate sunt o solutie mai buna la strainii de mana a 10-a!

    cu 10 ani în urmă (13.04.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    de acord
    vor fii mai motivati si mai legati de glie! poate vor folosi si mai multi romani! am fost placut impresionata de Corpodean, fantastic ce mult a crescut acest baiat in doi ani!

    cu 10 ani în urmă (13.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    ....
    D'aia ma bucur ca a venit antrenor roman la Craiova, cu atat mai mult cu cat e vorba de Tenter, trebuie date mai multe sanse tinerilor jucatori romani, cum sa "creasca" daca stau mai mult pe bancile de rezerve... cred ca ar trebui schimbat si regulamentul in sensul asta...

    cu 10 ani în urmă (14.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!