Stiri Cupa României Masculin

Radu Stroescu: “Îl felicit pe Florin Nini pentru că în mare parte e victoria lui”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.04.2014

Radu Stroescu, antrenorul interimar al Energiei Rovinari, a vorbit despre victoria extraordinară reușită de formația sa în fața campioanei CSU Asesoft Ploiești. Tehnicianul gorjenilor este extrem de mândru de prestația elevilor și consideră că aceștia au dovedit cp sunt foarte pregătiți. Stroescu nu a uitat să vorbească nici despre meritele lui Florin Nini, tehnicianul care a calificat-o pe Energia la Final Four-ul Cupei României:

„O surpriză foarte mare. După cum am mai spus-o și zilele trecute, nu am venit aici să facem doar act de prezență. Am venit să ne jucăm șansa, una mică într-adevăr dar am crezut în ea. Băieții au demonstrat că au caracter foarte puternic, au demonstrat că se putea mult mai mult și în campionat dar nici acolo lucrurile nu sunt finalizate. Mă bucur pentru victoria aceasta. Felicit băieții, îl felicit pe Florin Nini pentru că în mare parte e victoria lui. O merită, îmi pare rău de ce s-a întâmplat, eu doar am continuat și am ținut puțin băieții în presiune și au demonstrat că erau foarte bine pregătiți.”

Radu Stroescu a vorbit și despre partida de mâine cu Oradea:

„E devreme să vorbesc la ce mă aștept la meciul de mâine. O să intrăm în teren să continuăm același joc pe care l-am început astăzi. Dacă tot am plecat pe acest drum, am reușit să câștigăm în fața Asesoftului, putem câștiga și cu Oradea. La fel eu cred că plecăm cu a doua șansă dar ne vom juca cartea până la capăt și de ce să nu plecăm cu trofeul acasă.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Radu Stroescu
    O declaratie eleganta. Dar eu cred ca lipsa lui Nini I-a facut pe baieti sa joace cu atata ambitie.Au jucat dezinvolt, fara stress. Nu sunt convins ca la fel s-ar fi intamplat si cu Florin Nini pe banca.N-am nimic cu Nini, doar ca nu s-a potrivit echipei noastre, Sper sa jucam cel putin la fel si maine.Hai Energia !

    cu 10 ani în urmă (11.04.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Ambele echipe merita trofeul, fie ca cel mai bun in teren sa castige!

    cu 10 ani în urmă (11.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!