Stiri Cupa României Masculin

Raheem Johnson completează lotul Lagunei București

Raheem Johnson completează lotul Lagunei București

Laguna Sharks București a ajuns la trei străini în lot, prin aducerea americanului Raheem Johnson, mutarea fiind prezentată pe site-ul eurobasket.com. Nou-promovata n-a anunțat încă pe cale oficială transferul.

Johnson poate juca pe pozițiile 4-5 și a petrecut stagiunea precedentă în Cipru, la Etha, respectiv în Georgia alături de Rustavi. Cele șase meciuri în Cipru i-au adus medii de 10.2 puncte și 8.0 recuperări, în timp ce în Georgia a totalizat 9.7 puncte, 7.6 recuperări și 1.3 capace în 16 apariții.

Americanul în vârstă de 29 de ani și înalt de 2.07 metri a jucat în această vară și în The Basketball Tournament, cu echipa Brown & White.

Pe lângă cele două formații menționate anterior, Johnson a jucat pentru Tskhum-Abkhazeti (Georgia), Rahoveci (Kosovo), Lusitania (Portugalia) și Wetterbygden (Suedia). El este absolventul Universității din Buffalo.

Laguna Sharks îi are pe post de străini în lot pe Trevor Blondin și Will Saunder, iar noutăți sunt și Cristian Mâinea, Wilhelm Brosser, respectiv Vasile Odagiu. Din lotul cu care s-a promovat în LNBM au rămas Radu Paliciuc, Bogdan Stăncuț, Vlad Cozea, Radu David, Matei Constantinescu, Marc Mitrică, Călin Stoian și Tiberiu Pușcașu.

*foto: interperformances.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!