Stiri Cupa României Masculin

Raijon Kelly este primul nou-venit străin din lotul lui FC Argeș pentru sezonul următor

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.07.2023

Raijon Kelly este primul nou-venit străin din lotul lui FC Argeș pentru sezonul următor

FC Argeș a anunțat oficial primul nou-venit la capitolul jucătorilor străini pentru stagiunea 2023/24. Piteștenii au ajuns la o înțelegere cu Raijon Kelly, un fundaș american în vârstă de 30 de ani care a evoluat cel mai recent la Edmonton Stingers în CEBL.

Kelly a sosit la Stingers în această vară, după ce sezonul 2022/23 și l-a împărțit la două formații din eșalonul secund al Campionatului Franței, și anume Boulazac Basket Dordogne și Etoile Angers Basket.

În 20 de meciuri la aceste două formații, americanul a avut medii de 12.2 puncte, 2.8 recuperări și 3.7 pase decisive în 27 de minute per partidă. Înalt de 1.93 metri, el s-a remarcat cu procentaje de 51% din acțiune, 43% de la distanță și 88% de la linia de libere, fiind aproape de clubul 50/40/90.

În NCAA, Kelly a reprezentat Universitatea Samford timp de trei sezoane, înainte de a se transfera la Universitatea Angelo State în ultimul său an petrecut în colegiu. La nivel de profesioniști, pe lângă echipele amintite anterior, jucătorul originar din SUA a mai jucat la UD Oliveirense, Riviera Basket, SAM Baskt Massagno, Les Lions de Geneve, Lille Metropole Basket Clubs și Fribourg Olympic.

Până la momentul actual, lotul Vulturilor din Trivale mai conține alte șase nume, singura noutate fiind cea a lui Christian Chițu. Pe lângă acesta, au mai fost anunțați Radu Voinescu, Alin Andrieș, Mihai Gavrilă, Tudor Fometescu și Nikola Jevtovic. Nebojsa Vidic va prelua banca tehnică a alb-violeților.

*foto: Heve Bellenger/LNB

8 comentarii la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Arges
    Prim transfer foarte slab! Dacă vor continua asa nu-i vad prea bine !

    cu 9 luni în urmă (13.07.2023) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Nikant :

    #Ricardo
    Foarte slab? Nu sunt fanul celor din Arges, dar totusi de unde ai tras concluzia? Asa ca fapt divers 😉

    cu 9 luni în urmă (13.07.2023)
    • Ricardo:

      Nikant
      Foarte simplu, uitandu-ma la echipele la care a evoluat și la liniile statistice pentru o mai buna evidenta și justificare va îndrum sa consultați https://www.proballers.com/basketball/player/70508/raijon-kelly . Din punctul meu de vedere este o scădere chiar și fata de anul trecut . Din oacate degeaba ai sala noua dacă nu vrei sa faci performanta!

      cu 9 luni în urmă (13.07.2023)
    • Suporterrrr:

      Ricardo
      Ai cele mai nebune takes. Si fara logica. ce treaba are performanta echipei cu sala noua? Si ca idee, are statistici mai bune decat prea iubitul CJ Wilson

      cu 9 luni în urmă (13.07.2023)
    • Ricardo:

      CJ Wilson
      Din punctul meu de vedere nici nu seamănă dar ma rog lucrurile astea țin de opțiuni personale... în ceea ce privește sala am făcut remarca în sensul în care eu ma așteptăm la mai mult de la Pitești. Având o sala ultramoderna și cu o capacitate generoasa ma gândeam ca vor încerca să se lupte pentru trofee. Asa vedeam eu logic...

      cu 9 luni în urmă (13.07.2023)
    • U BT Cluj-Napoca soybean:

      Takes?
      Cele mai nebune takes? Să mori tu că știi puțină engleza?

      cu 9 luni în urmă (13.07.2023)
    • Ricardo:

      Soybean
      Fiecare are dreptul sa își spună punctul de vedere ba mai mult chiar sa critice cele spuse de mine. Este firesc și normal! Îmi place foarte mult când sunt combătut mai ales dacă se aduc și argumente . În ceea ce privește cunoștințele domnului Suporterrr cu privire la limba engleza nu îmi permit sa-mi dau cu părerea:))))

      cu 9 luni în urmă (13.07.2023)
    • Suporterrrr:

      @
      Stiu mai multa engleza decat stii tu romana ;)

      cu 9 luni în urmă (13.07.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!