Stiri Cupa României Masculin

Rami Hadar: „Vom avea un meci foarte greu”

Eduard Popa

Eduard Popa
30.09.2017

rami_hadar scm u craiova

SCM U Craiova va avea un meci dificil la debutul în noul sezon în compania celor de la BC SCM Timișoara. Partida va conta pentru primul tur al Cupei României la baschet masculin.

Noul antrenor al oltenilor, israelianul Rami Hadar, a declarat că echipa sa a făcut un progres excelent în timpul perioadei de pregătire și a lăudat adversarul de sâmbătă:

„Am terminat perioada de pregătire şi sunt bucuros că vom începe partidele oficiale. Jucătorii au luptat din greu să fie o echipă, să creeze relaţii de joc. Cred că echipa a făcut un progres foarte mare, avem un grup foarte bun ca şi oameni. Aşteptăm spectatorii să vină în număr mare la sală şi le promit că o să fim extrem de ataşaţi de aceste culori la fiecare meci. Timişoara este o echipă bună, cu jucători înalţi, masivi, care se bazează mult pe jucătorii din anii trecuţi şi vom avea un adversar foarte greu.”

, a declarat Hadar, potrivit site-ului oficial al clubului.

Antrenorul se află la prima experiență în afara Israelului. Pe CV-ul lui se află și giganți precum Maccabi Haifa, Maccabi Tel Aviv sau Hapoel Tel Aviv.

SCM U Craiova întâlnește BC Timișoara, sâmbătă, de la ora 19:00, în turul 1 din Cupa României, în Sala Polivalentă din oraș. Meciul nu va fi televizat.

*foto: sportuldoljean.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Rami Hadar
    Mult succes in noul sezon si sa le dati o lectie de profesionalism "înfumuratilor" din campionat !

    cu 6 ani în urmă (30.09.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Poti fi mai clar?
      Silvasan, Achim, Fleseriu, Barni, Sapera, Nini, Costescu, Ilie,...care-s "infumurati"

      cu 6 ani în urmă (30.09.2017)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    .......
    Intamplator, toti cei enumerati aici de tine,sunt baieti simpatici si modesti(cu exceptia poate a lui Nini).Problema mea e cu suporterii presupuselor mari,care emit judecati de valoare pe acest site cu frecventa "iepurelui" si nu realizeaza ce aberatii varsa pe aici,apropo de cat de valoroase(s-a vazut in Europa in primul tur preliminar) si fara concurenta sunt echipele lor si in ce cerc restrans isi vor disputa ei,castigarea campionatului."Succesuri"la toata lumea !!!!!

    cu 6 ani în urmă (30.09.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @vlad-ucv
    Deci doar suporterii Craiovei sunt "profesionisti". Curat lipsa de modestie.

    cu 6 ani în urmă (30.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!