Stiri Cupa României Masculin

Randal Falker îi îndeamnă pe fanii sibieni să nu își piardă încrederea în echipă: „Nu renunțați la noi!”

Randal Falker îi îndeamnă pe fanii sibieni să nu își piardă încrederea în echipă: „Nu renunțați la noi!”

CSU Sibiu a suferit o înfrângere extrem de dură în primul derby al Ardealului din acest sezon. Elevii lui Dan Fleșeriu au pierdut la „Horia Demian” cu 92-64 în a patra rundă din LNBM – grupa valorică A.

La finalul partidei, fanii sibieni și-au arătat dezamăgirea față de acest debut de sezon și s-au plâns de faptul că nu au avut continuitate față de echipa din sezonul precedent, care a jucat finala LNBM și a câștigat Cupa României.

Randal Falker a văzut comentariile fanilor sibieni și a simțit nevoia să intervină.

„îmi plac comentariile, mă bucur că pot să le traduc. Vom deveni mai buni. Este o perioadă dificilă dar care ne va face mai puternici. Vom învăța să jucăm mai bine împreună și o vom scoate la capăt. Hardy a vrut să joace în altă parte. Să ne bucurăm pentru el. Pratt a vrut să schimbe atmosfera. Să ne bucurăm și pentru el. Oamenii vor ceea ce vor, deci nu vă supărați pe conducerea clubului că nu a forțat jucătorii să rămână. Dacă nu credeți că putem câștiga titlul, e în regulă. Eu cred că putem. Mai degrabă prefer să fim slabi la începutul sezonului și să fim grozavi la sfârșitul său, cum a fost Oradea în sezonul trecut. Vom continua să muncim. Sperăm să aveți răbdare cu noi cât timp creștem ca echipă și mergem înainte. Doar nu renunțați la noi, încă!”, a scris veteranul pivot american. (VEZI ȘI FOTO)

Randal Falker nu a avut nici el un meci grozav împotriva lui U-BT Cluj. Pivotul sibienilor a jucat numai 19:49 minute, timp în care a strâns 5 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și 3 turnovers. Falker a ieșit de pe teren la mijlocul sfertului 3, după ce a primit două faulturi anti-sportive în urma unui duel cu incomodul Darko Planinic.

După această înfrângere, CSU Sibiu a ajuns la 2 victorii și 2 înfrângeri în LNBM. Etapa viitoare sibienii vor avea parte de un nou derby, pe terenul campioanei CSM CSU Oradea.

*foto: captură facebook, 

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    faulturi nesportive :))) LOL
    ele sunt anti-sportive
    cel mult sportivul a avut un comportament nesportiv

    cu 4 ani în urmă (02.11.2019)
    • CNAV Eagles București Eduard-Nicolae Popa:

      Multumesc
      Asa este. Am tradus „unsportsmanlike” mot-a-mot. :)))

      Am corectat.

      Bine ai revenit. :D

      cu 4 ani în urmă (02.11.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      merci pt
      raspuns

      good to be back :)

      cu 4 ani în urmă (03.11.2019)
    Raspunde
  • WIzzu :

    cand baschetul si fotbalul se amesteca :)
    Darko Planinić + Bogdan Planić = Bogdan Planinić + Darko Planić

    cu 4 ani în urmă (03.11.2019)
    • CNAV Eagles București Eduard-Nicolae Popa:

      :)))
      Mulțumesc. Corectat. Dimineața asta m-am spălat de două ori pe ochi. :)))

      cu 4 ani în urmă (03.11.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!