Stiri Cupa României Masculin

Randal Falker, în double-double la Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.03.2019

BC CSU Sibiu a tremurat pentru calficarea în Final Four-ul Cupei României la baschet masculin. Elevii lui Dan Fleșeriu au câștigat prima mansă la 15 puncte dar a fost la o aruncare distanță de a pierde calificare pentru turneul final. Morris Curry a ratat ultima aaruncare a meciului, care s-a încheiat cu scorul de 79-66 și astfel BC CSU Sibiu a obținut biletele pentru Final Four.

Randal Falker a fost cel mai bun jucător al al sibienilor cu 17 puncte, 16 recuperări, 2 pase decisive și un capac. Pivotul american a reușit să marcheze 6 coșuri din 11 aruncari de la 2 puncte , 1 din 6 de la 3 puncte și 2 din 5 de la linia de libere. În urma acestei prestații, Falker a acumulat un indice al eficienței de 23 de unități.

Pentru Randal Falker este al 3-lea double-double al sezonului. Precedentele două au fost realizate în Liga Națională de Baschet Masculin, 15 puncte și 13 recuperări într-un meci cu SCM Timișoara și 13 puncte și 11 recuperări într-un joc cu BCM U Pitești.

Cele 16 mingi prinse la panou reprezintă pentru Randal Falker un season high la capitolul recuperări.

În cele două meciuri din Cupa României cu SCM U Craiova, Randal a avut cifre fantastice, 19.5 puncte, 12.0 recuperări și 2.0 pase decisive în medie pe meci.

foto: BC CSU Sibiu/ Ana Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!