Stiri Cupa României Masculin

Rapid București a oficializat transferul lui Tyler Stone

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
05.08.2022

Rapid București a oficializat transferul lui Tyler Stone

CS Rapid București și-a finalizat contingentul de jucători străini în mod oficial. Feroviarii au anunțat transferal americanului Tyler Stone, care este al șaselea jucător strain din lot.

Americanul de 30 de ani a jucat ultima dată în prima ligă franceză, la Gravelines. În 32 de meciuri, a evoluat în medie 18.5 minute pe meci și a bifat 8.5 puncte, 3.5 recuperări și 0.9 pase decisive. Echipa sa a terminat pe 12 în Franța, cu un bilanț de 13-21.

Stone evoluează la poziția patru și are o înălțime de 2.03 metri. De-a lungul carierei sale, el a mai evoluat pentru Denzili Pamukkale, Rethymno Cretan Kings, Chiba Jets, Gilboa Galil, Shimane Susanoo Magic, Enisey, Pallacanestro Cantu, Piratas de Quebradillas, Brindisi și Nanterre.

Până la acest moment, Rapid București are 12 nume confirmate oficial în lot. Pe lângă Stone, giuleștenii i-au mai transferat pe Alexandru Olah, Matei Dorneanu, Marcu Badiu, David Oprea, Mihnea Andrei, Tudor Gîrbea, Mladen Jeremic, Josip Bilinovac, Filip Barovic, Darius Johnson-Odom și Chris Evans.

*foto: eurohoops.net

9 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    !
    Ce vara, ce jucator . Ma bucur mult ca vin jucatori de valoare mare in liga noastra asa macar se ridica nivelul campionatului si o sa ne fie drag sa ne uitam si la alte meciuri inafara de U, voluntari, Oradea ….

    cu 1 an în urmă (05.08.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    sunt curios de ce ati ales fotografia asta in care primeste greseala antisportiva...

    cu 1 an în urmă (05.08.2022) Raspunde
  • Csm.O :

    Rapid
    Chiar arata bine. O combinație între jucători sârbi și americani, cum face in general Costescu. Au jucători cu experiență, cu sezoane in campionate tari precum Franța sau Italia, prima ligă. Rămâne de văzut cât de repede vor reuși să formeze o echipă. Daca vor atrage și o parte din galeria Rapidului la meciurile de acasă, cum s a întâmplat și la handbal, vor fi greu de învins. Deocamdată cred că Cluj, Voluntari și Oradea vor fi peste ei în acest sezon. Asteptam ultimii 2 jucători străini de la Craiova, 3 cred că vor mai veni la Pitești plus tot lotul de jucători străini pe care se va baza Dinamo. Și să nu uităm de Constanța, și acolo există un buget bun și ținând cont că nu au punctat la jucători români, vor fi ceva surprize pentru străini.

    cu 1 an în urmă (05.08.2022) Raspunde
  • Ciucâ :

    Rapid
    dupâ pârerea mea de 1/2 🏀 va termina pe 2 ptr câ este costescu antrenor,peste sasha.nu trebuie uitat câ anul trecut pe 3 şi anul acesta pe 4 a terminat, cu jucâtori nu ft straluciti.sa vorbit mult despre caracterul lui, incepand cu episodul torok kuti, sunt ft curios ce spun 4🏀 despre episodul "comunicativul " dragan şi uțâ, cel mai bun român cu tohatan anul trecut dar se pare nechemat la lot. Cei care au vâzut albania romania sigur au vâzut câ uta imbracat de strada aerisa colegii cu prosopul?!

    cu 1 an în urmă (05.08.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Ogden
    Ramane la Oradea.

    cu 1 an în urmă (05.08.2022)
    • U BT Cluj-Napoca myke:

      Ogden
      De unde aveti toti aceste surse ca ramane etc etc…. Parca vad maine postare la Oradea ( multumim Ogden) pana nu e oficial nu aveti de unde stii

      cu 1 an în urmă (05.08.2022)
    • CSM CSU Oradea Sebas:

      Nu stiu sigur
      E doar o presupunere, n-am nicio sursa, dar sper sa fie adevarat.

      cu 1 an în urmă (05.08.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      De aici:
      https://cts23.com/exclusiv-mark-ogden-ramane-la-csm-csu-oradea/

      cu 1 an în urmă (05.08.2022)
    • U BT Cluj-Napoca myke:

      @gyke
      Si totusi Ogden ramane bun, dar intrebarea mea este unde va juca el fiind pozitia 4 si Oradea duce lipsa de pozitia 3 si 5?!
      Ar fi singura varianta ca Nikola sa fie doar de antrenament si sa joace pe 4 cu ogden si tarolis si atunci ar mai fi loc de un 3 si 5 :)))
      Guzman ramane la U?

      cu 1 an în urmă (05.08.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!