Stiri Cupa României Masculin

Rapid București l-a transferat pe Chris Evans

Rapid București l-a transferat pe Chris Evans

Rapid București a adus încă un jucător străin, în persoana lui Chris Evans, sportivul în vârstă de 31 de ani având experiență în câteva dintre campionatele puternice ale Europei.

El a evoluat în Grecia, Italia, Spania, Israel, Franța sau Turcia, de aici remarcându-se echipe cum ar fi Hapoel Tel Aviv, AS Monaco, Gran Canaria sau Pinar Karsiyaka.

Cu Monaco a jucat în Basketball Champions League, în 2017/2018, fiind unul dintre cei mai spectaculoși jucători ai competiției după cum notează Rapid în postarea despre el.

Evans a prins meciuri în Israel și Iran ultima oară, asta după ce fusese la Virtus Roma, dar formația s-a retras din Serie A din cauza unor probleme financiare. În 10 apariții în Iran a avut medii de 17.5 puncte, 5.3 recuperări și 3.1 intercepții.

Înalt de 2.03 metri și poate evolua pe poziția 3, Chris Evans a adunat în campionatele puternice ale Europei medii de minim 10 puncte cu excepția experiențelor de la Gran Canaria și Pinar Karsiyaka.

Rapid este la cel de-al 5-lea străin adus pentru sezonul viitor, după Darius Johnson-Odom, Josip Bilinovac, Filip Barovic și Mladen Jeremic.

*foto: euroleague.net

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    Clar
    Rapid o echipa care se bate pentru locurile 4-3.
    Le poate pune probleme oricand la echipele puternice din liga. Sezonul acesta pare cel mai echilibrat din instoria ligii.

    cu 1 an în urmă (04.08.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!