Stiri Cupa României Masculin

Rapid București se impune și în cel de-al treilea amical al verii

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
02.09.2023

Rapid București se impune și în cel de-al treilea amical al verii

Rapid București își păstrează bilanțul perfect din meciurile amicale și după disputa cu CSM Constanța. Giuleștenii s-au impus la o singură posesie, 72-69, într-o partidă disputată în Capitală.

Primul sfert a fost unul echilibrat, pe care rapidiștii au reușit să îl câștige la trei lungimi datorită defensivei (21-18). Oaspeții s-au organizat mult mai bine în cel de-al doilea parțial și reușeau să preia conducerea până la intrarea la cabine, când tabela indica 39-41.

Feroviarii s-au regrupat rapid după pauză și au reușit un run de 10-3 în primele minute după revenirea de la cabine, dar dobrogenii nu s-au lăsat mai prejos și conduceau din nou înaintea actului decisiv: 54-58. Gazdele au reușit încă o dată să întoarcă soarta partidei pentru a se impune la final cu 72-69.

Toarlyn Fitzpatrick a fost cel mai bun om de pe teren, adunând 17 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Sayeed Pridgett și Paulius Petrilevicius au adăugat câte 13 puncte. Americanul a mai avut 4 assist-uri și 6 recuperări, iar lituanianul a strâns 8 recuperări.

Bryan Griffin a încheiat în double-double partida pentru Gladiatorii din Tomis, cu 12 puncte și 11 recuperări. Rolland Torok a fost principalul marcator al Constanței, cu 17 puncte, urmat de Cedric Henderson Jr. cu 13 puncte. Dragoș Diculescu a debutat în tricoul marinarilor. El a jucat doar 10 minute, timp în care a avut 3 puncte și 3 recuperări.

Cele două echipe se vor duela din nou mâine, 3 septembrie, de la ora 17:00. Confruntarea va avea loc tot pe terenul rapidiștilor.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!