Stiri Cupa României Masculin

Rapid București, victorioasă în finala mică a turneului de pregătire de pe teren propriu

Rapid București, victorioasă în finala mică a turneului de pregătire de pe teren propriu

Rapid București a câștigat duelul cu CSM Constanța din cadrul finalei mici a turneului organizat în Sala Rapid în perioada 17-18 septembrie. Giuleștenii s-au impus cu 78-64.

Fiecare sfert le-a aparținut rapidiștilor, scorurile fiind 15-11, 20-18, 18-14 și 25-21.

Jucătorii lui Tudor Costescu au condus la pauză întâlnirii cu șase puncte, scor 35-29, ulterior la finalul sfertului trei diferența devenind una formată din două cifre, 53-43, anterior giuleștenii conducând și cu +14.

Ecartul a rămas unul liniștitor și Rapid avea 12 puncte în față la jumătatea sfertului decisiv, pentru ca într-un final să câștige cu 78-64, rezultat prin care a încheiat pe poziția a treia turneul găzduit pe teren propriu.

Cu excepția unui jucător trecut pe foaia statistică, dar care nu a evoluat deloc, toți ceilalți rapidiști au putut să marcheze. Tyler Stone, Chris Evans și Alex Olah au totalizat câte 14 puncte fiecare, primul fiind în double-double cu cele 11 recuperări.

Darius Johnson-Odom nu s-a regăsit în lotul cu care Rapid a abordat acest amical, potrivit informațiilor venite din partea clubului bucureștean americanul acuzând o accidentare ușoară și o să revină pe parcursul acestei săptămâni.

Nate Johnson (20 de puncte, 5 recuperări) și Egidijus Mockevicius (19 puncte, 7 recuperări) au fost liderii Constanței.

Dobrogenii au suferit la procentajele din spatele arcului de cerc, cu doar 17%, însă au avut 42 de recuperări. De cealaltă parte, Rapid a strâns 22 de assist-uri și 13 intercepții, marcând 29 de puncte din turnover-urile adversarilor.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!