Stiri Cupa României Masculin

Răzvan Gabor rămâne în lotul lui CSM Mediaș și pentru stagiunea viitoare

Răzvan Gabor rămâne în lotul lui CSM Mediaș și pentru stagiunea viitoare

CSM Mediaș a anunțat că din lotul pentru sezonul 2020/2021 va face parte din nou Răzvan Gabor, un junior crescut pe Târnava Mare.

Răzvan Gabor s-a născut pe 3 mai 2003. El este un fundaș, produs de Clubul Sportiv Școlar Mediaș. El va bifa al doilea sezon alături de echipa CSM-ului în primul eșalon baschetbalistic.

Baschetbalistul în vârstă de 17 ani a bifat trei prezențe în stagiunea precedentă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

„Sunt foarte bucuros să continui alături de CSM Mediaș, să-mi îmbunătățesc calitatea jocului alături de oameni minunați și alături de cei doi antrenori extraordinari. Sunt, de asemenea, bucuros că voi putea continua alături de cei doi jucători experimentați, Titus Nicoară și Octavian Popa Calotă și nu în ultimul rând, de restul echipei”, a declarat tânărul jucător al lui CSM Mediaș.

Pe lângă Răzvan Gabor, CSM Mediaș îi mare sub regula U23 pe Daniel Banciu, Anastasios Zetos și Rareș Hancaș.

foto: CSM Mediaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!