Stiri Cupa României Masculin

Reacții din tabăra lui CSM Oradea la aflarea veștii că va întâlni pe BC Timișoara în sferturile de finală ale Cupei României

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.10.2013

Rezultatul tragerii la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin a fost comentat în cadrul unei conferințe de presă organizate de conducerea CSM Oradea. La aceasta au participat managerul bihorenilor, Șerban Sere, respectiv jucătorul Titus Nicoară. Reamintin că formația din Oradea va întâlni pe BC Timișoara în această fază a competiției.

"Este unul dintre adversarii pe care îi anticipam. Este un adversar deosebit de valoros și pe care îl respectăm. Dar, totodată este un oponent pe care dorim să-l învingem. Îmi doresc să facem pasul spre Final Four" a precizat Șerban Sere, managerul CSM-ului.

"Deocamdată nu știu foarte multe lucruri despre echipele din campionat pentru că pur și simplu nu am văzut foarte multe lucruri despre ele. Am văzut Timișoara învingând la Pitești cu puțin noroc pe final. Dar, făcând abstracție de acest lucru, Timișoara a avut întotdeauna echipă bună. Cu siguranță își propune și de această dată obiective mărețe, dar cred că îi putem învinge. Vor fi două meciuri, cred eu, foarte echilibrate. Îmi doresc să ne calificăm mai departe." a spus Titus Nicoară la aflarea veștii cu privire la adversarul din faza a doua a cupei.

Partidele se dispută pe 8 ianuarie 2014, la Oradea, respectiv 12 ianuarie 2014 la Timișoara. Învingătoarea se califică la turneul final al Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!