Stiri Cupa României Masculin

Remarcații primului tur în cupă din punct de vedere statistic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.10.2013

Muntenegreanul Goran Martinic a fost cel mai eficient și cel mai bun marcator al primului tur de Cupa României la baschet masculin. Noua achiziție a lui BC Mureș a avut o contribuție majoră la triumful vicecampioanei în dubla cu CSU Atlassib Sibiu.

Martinic a înscris 36 de puncte în manșa a doua, adjudecată de BC Mureș cu scorul de 100-74. De notat că fundașul de 1.80 metri a înscris 20 de puncte în partida pierdută cu 84-78 la Sibiu, în prima manșă. În schimb, Martinic a avut un indice de 45 la eficiență în meciul câștigat, respectiv 19 în cel pierdut.

Travis Bureau și Aleksandar Mladenovic au avut câte 12 recuperări în manșa a doua, aceștia nu au jucat în prima. În schimb, Aleksandar Vuletic, Milos Bojovic și Aleksandar Radulovic au avut 8.5 recuperări în medie pe meci în primul tur al Cupei României.

William Franklin a distribuit cele mai multe pase decisive în prima fază a cupei. El a avut 16 mingi transformate în puncte de colegii săi de la CSM Oradea.

Aleksandar Vuletic și Kyle Shiloh au avut cele mai multe intercepții. Ambii au izbutit câte 7 mingi.

Aleksandar Mladenovic a distribuit patru capace în singurul meci pe care l-a disputat. Între jucătorii care au evoluat în ambele manșe, Devon Austin și Josh Sparks au avut medii de 2.0 capace pe partidă.

Nu mai puțin de opt jucători au realizat câte un double-double în primul tur al Cupei României. Aceștia sunt: John Florveus, Aleksandar Mladenovic, Travis Bureau, Aleksandar Radulovic, LeVar Seals, Branko Cuic, Milos Bojovic, Robert Nyakundi.

În fine, LeVar Seals a fost jucătorul cu cea mai mare medie de minute petrecute pe parchet. El a avut 39:49 minute în teren.

Foto: Răzvan Chiriac (www.csmoradea.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!