Stiri Cupa României Masculin

Returul dintre BCM U Pitești și Dinamo are loc sâmbătă

Paul Olar

Paul Olar
25.09.2015

BCM U Pitești se duelează sâmbătă, 26 septembrie, cu Dinamo București, în returul manșei din Cupa României. Confruntarea va avea loc la Sala Sporturilor Trivale, urmând să demareze la 18:00.

Formația din capitală beneficiază de un avantaj de 12 puncte, din moment ce și-a adjudecat prima confruntare, scor 80-68. Disputată la Sala Dinamo, încleștarea s-a derulat sub semnul echilibrului, iar diferența a fost făcută pe final. Mai exact, baschetbaliștii lui Aleksandar Todorov au încheiat sfertul decisiv cu un parțial de 27-15.

Aruncând o privire peste statistică, observăm faptul că Nenad Sulovic a reprezentat principala gură de foc a trupei învingătoare. Pivotul ex-iugoslav a contabilizat 18 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive. O prestație bună a avut și Pavel Marinov, autor a 19 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

De partea cealaltă, Vyacheslav Bobrov s-a remarcat cu 18 puncte, 6 recuperări și un assist. Cătălin Vlaicu a strâns 12 puncte, 6 recuperări și 2 assist-uri.

Întorcându-ne la duelul Pitești vs Dinamo, trebuie să precizăm faptul că cele două grupări s-au întâlnit de  23 de ori în ultimii 10 ani. Bilanțul ține cu argeșenii, care au câștigat 13 dintre partide.

Rămâne de văzut dacă Dinamo  poate să continue forma pozitivă arătată până la ora actuală. De notat faptul că BCM U păstrează șanse la calificare în cazul unei victorii, indiferent de scor, cumulate cu un joc de rezultate favorabil. 

*Foto: Facebook Dinamo

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    joc
    Am o presimtire ca vom face un meci bun.

    cu 8 ani în urmă (25.09.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Pitesti
    Hai BCA ! Abia aștept sa înceapă campionatul și sa umplem sala !

    cu 8 ani în urmă (25.09.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    BCM U
    Sper la un joc bun! Hai BCM U!

    cu 8 ani în urmă (25.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!