Stiri Cupa României Masculin

Returul manșei dintre U-BT și BCM U Pitești are loc duminică

Paul Olar

Paul Olar
09.01.2016

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca programează, duminică, returul manșei de Cupă a României dintre U-Banca Transilvania și BCM U Pitești. Duelul va demara la ora 17:15, în direct la Digi Sport.

Ardelenii dispută primul meci pe teren propriu din 2016. Aceștia au cedat confruntarea tur cu piteștenii, scor 62-60. Combatantele nu au oferit un spectacol deosebit, deși au mers cap la cap o bună parte a duelului. Ronald Ross a fost cel mai bun marcator al învingătorilor, prin  cele 12 puncte izbutite. O surpriză a reprezentat și prestația lui Lucian Chirof, autor a 11 puncte.

De partea cealaltă, Kyndall Dykes a totalizat 15 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Americanul a ratat finalul meciului, din cauza unei accidentări. Totuși, sportivul originar din Louisiana are șanse să evolueze mâine. Pe lângă Dykes, problemele medicale ale jucătorilor Cătălin Baciu și Nandor Kuti dau emoții antrenorilor clujeni.

Astfel, luând în considerare faptul că duelul contează pentru Cupa României, enorm va conta evoluția baschetbaliștilor români. Din acest punct de vedere, precizăm faptul că, în tur, românii clujeni au marcat doar 15 puncte. În schimb, autohtonii argeșeni au combinat pentru 27 de puncte.

Încleștarea de duminică va fi arbitrată de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Alexandru Dincă și Laszlo Bukuresti.

*Foto: scmpitesti.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Hai BCMU!
    Un meci foarte greu, dar cu incredere si o aparare buna chiar se poate obtine calificarea. Ar fi senzationala o calificare in F4. Am citit o declaratie a lui Mandici care spunea ca se poate sa apara o schimbare in lotul echipei daca vor gasi un jucator valoros pe o pozitie dorita de el. Oare vrea un alt pivot sau se pune problema renuntarii la Jogela? GoPitesti&Calificare!

    cu 8 ani în urmă (09.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!