Stiri Cupa României Masculin

Revaz Rogava s-a despărțit de SCM Timișoara

Revaz Rogava s-a despărțit de SCM Timișoara

SCM Timișoara a anunțat că a ajuns la un acord cu privire la încetarea colaborării cu baschetbalistul georgian Revaz Rogava, se arată într-un comunicat al clubului bănățean.

În cele două partide din LNBM, Rogaza a avut medii de două puncte și o recuperare, fiind prezent pe teren o medie de 7 minute și 29 de secunde pe meci. Rogava a apărut și în cele două partide din Cupa României în care a strâns medii de 4 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive/meci.

Fundașul în vârstă de 28 de ani a venit la formația de pe malul Begăi la începutul acestui sezon, după ce în stagiunea precedentă a evoluat la CSM Târgu Jiu.

SCM Timișoara a trecut fără mari emoții de Miercurea Ciuc în primul tur al Cupei României, în timp ce în campionat a suferit o înfrângere la un singur punct la mâna celor de la FC Argeș Pitești, dar a câștigat tot în mod dramatic, în prelungiri, pe terenul lui Dinamo. Etapa viitoare formația antrenată de Dragan Petricevic va evolua pe teren propriu, contra celor de la CSM Focșani.

*foto: facebook Leii din Baschet – SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Good Luck
    Revaz with your New team .Sa vedem cu cine va semna pentru ca nu a jucat foarte mult in sezonul asta

    cu 2 ani în urmă (13.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!