Stiri Cupa României Masculin

Ricky Tarrant va juca în liga a doua din Turcia

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
09.08.2022

Ricky Tarrant va juca în liga a doua din Turcia

După mai puțin de jumătate de sezon, Ricky Tarrant o părăsește pe CS Dinamo București și va evolua în  al doilea eșalon al Campionatului Turciei, pentru TED Kolejliler Ankara.

TED Ankara a fost în playoff-ul de promovare în Superliga Turciei, din postura de ocupantă a locului opt. Gruparea din capitală a pierdut din sferturile de finală ale turneului, cu scorul de 2-1 la general în fața lui Konyaspor.

Fundașul de 29 de ani a sosit în România în luna martie și a debutat pentru Dinamo într-un duel cu CSM Galați. Cu el pe teren în sezonul regulat, alb-roșii au avut un record de 8-2 și au prins locul șapte în play-off. Bucureștenii aveau să fie eliminați în sferturile de finală, după un meci decisiv cu CSM Oradea. În cele 13 meciuri disputate la Dinamo, Tarrant a avut medii de 13.2 puncte, 3.8 recuperări și 3.9 pase decisive.

De-a lungul carierei sale, Ricky a mai jucat pentru Tulan Green Wave, Alabama Crimson Tide și Memphis Tigers (NCAA), KW Titans (Canada), Poitiers (Franța), Atomeromu SE (Ungaria), Artvin Belediye și Yeni Mamak Spor (Turcia) și PGE Spojnia Stargard (Polonia).

Până la acest moment, Dinamo București nu a anunțat oficial transferul vreunui jucător străin. Gruparea din capitală i-a adus pe Vlad Moldoveanu, Rareș Uță, Radu Vîrnă și Ștefan Grasu, i-a prelungit înțelegerea lui Andrei Mandache și l-a înlocuit pe Hakan Demir cu Aleksandar Trifunovic. Secunzii săi vor fi Eugen Ilie și Jovan Beader.

*foto: Răzvan Păsărică/Sports Pictures

2 comentarii la aceasta stire:
  • Pop Dorel :

    Da...
    ...și Marquis Addinson la Dinamo😉

    cu 1 an în urmă (09.08.2022) Raspunde
  • Ricardo :

    Falsa impresie
    Când vorbeam acum 2 luni de proiectul Dinamo se lansa în mod aspirational un aer de super echipa,cincretizat parțial prin aducerea câtorva romani de buna calitate. Ma așteptam la cu totul altceva în ceea ce privește angrenajul de străini. Dar poate ne vom trezi cu 3....4 surprize plăcute nu-i asa???

    cu 1 an în urmă (10.08.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!