Stiri Cupa României Masculin

Rihards Kuksiks: “Trebuie să fim mult mai agresivi și inteligenți în apărare”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.09.2015

Kuksiks

După înfrângerea suferită  în fieful celor de la Dinamo, scor 80-68, BCM U Pitești este pregătită de manșa retur a primei faze din Cupa României. Partida a doua se va desfășura sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Pitești.

Rihards Kuksiks, extrema piteștenilor, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei despre acest al doilea joc al seriei.

Primul meci a fost unul dificil pentru noi. Diferența de 12 puncte nu cred că reflectă adevărata față a jocului. Greșelile noastre au dus-o pe Dinamo spre acest salt. La un moment dat, am avut 6 puncte avantaj, dar acum nu mai contează. Este important să ne concentrăm pentru partida retur. Trebuie să fim mult mai agresivi și inteligenți în apărare, să le limităm opțiunile de pătrundere și aruncare la coș.

Dinamo este o echipă bună, dar noi trebuie să ne gândim numai la jocul nostru. Fac un apel la fanii piteșteni, să vină în număr cât mai mare să ne susțină. Vom da totul pe teren pentru a învinge la o diferență care să ne avantajeze!

În tur, fostul jucător al celor de la Nizhny Novgorod, a bifat 10 puncte, o recuperare, 3 pase decisive și o intercepție. 

foto: BCM U Pitești (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!