Stiri Cupa României Masculin

Roberts Blumbergs a marcat patru triple într-un duel cu Olympiacos

Roberts Blumbergs a marcat patru triple într-un duel cu Olympiacos

Duminică, 8 octombrie, Aris Salonic, formație ce evoluează în EuroCup, în aceeași grupă cu U-BT Cluj-Napoca, a primit vizita lui Olympiacos Piraeus, campioana Greciei și finalista Euroligii în stagiunea 2022-2023.

Galben-negrii au oferit o replică solidă în prima repriză, conducând, la pauză, cu 41 la 40, însă alb-roșii au dominat sfertul al treilea și apoi, după un act decisiv controlat, s-au impus cu 81 la 72.

Unul dintre cei mai buni jucători ai lui Aris Salonic a fost Roberts Blumbergs, fostul baschetbalist al lui BC CSU Sibiu. Acesta a jucat puțin peste 24 de minute și a adunat 14 puncte, 2 intercepții, o recuperare și un capac.

Blumbergs a izbutit patru coșuri de trei puncte din șase încercări, având un procentaj de 66% din afara semicercului. Pe lângă cele patru triple, letonul a mai marcat o dată din interiorul semicercului.

Principalul marcator al trupei din Salonic a fost Vasilis Tolipoulos (16 puncte), în timp ce Eleftherios Bohoridis a contabilizat 12 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă, s-au remarcat Isaiah Canaan (25 de puncte, 4 recuperări), Alec Peters (15 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive), Nikola Milutinov (14 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive) și Thomas Walkup (10 puncte, 7 pase decisive).

Pentru Aris Salonic urmează mâine, 10 octombrie, deplasarea în Lituania, pe terenul lui Lietkabelis, pentru un meci din runda secundă a BKT EuroCup. În prima etapă, elenii au fost învinși, pe teren propriu, de Gran Canaria: 66-82.

*foto: Facebook – Aris B.C.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!