Stiri Cupa României Masculin

Roberts Blumbergs, convocat la naționala Letoniei

Roberts Blumbergs, convocat la naționala Letoniei

Roberts Blumbergs va face parte din lotul naționalei Letoniei în ultima fereastră a preliminariilor pentru FIBA Basketball World Cup 2023, după cum anunță BC CSU Sibiu. El o să fie pentru prima dată la naționala de seniori a țării sale.

Letonia este deja calificată la Cupa Mondială din acest an, având 7-1 bilanț în grupa I.

Ultimele două partide pentru baltici o să fie în Turcia, pe 24 februarie, și acasă cu Grecia pe 27 februarie.

Blumbergs parcurge un sezon excelent în Liga Națională de Baschet Masculin, acolo unde are medii 17.9 puncte, 5.4 recuperări, 1.2 pase decisive și 51.9% procentaj din spatele arcului de cerc.

Sibiul are încă un jucător convocat în această fereastră FIBA, pe Rareș Uță la naționala României, în timp ce antrenorul Tomas Rinkevicius se va alătura staff-ului Lituaniei.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!