Stiri Cupa României Masculin

Rolland Torok: „Suntem o echipă puternică, valoroasă și cu dorință de victorie”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
21.09.2022

Rolland Torok: „Suntem o echipă puternică, valoroasă și cu dorință de victorie”

CSO Voluntari debutează astăzi (21 septembrie) în preliminariile Basketball Champions League. Vicecampionii României vor da piept la Skopje cu Leicester Riders în primul meci al turneului de calificare, de la ora 19:00.

Cu prilejul acestei confruntări istorice pentru gruparea de la marginea capitalei, Rolland Torok, noul căpitan al lui CSO Voluntari a oferit un interviu exclusiv pentru site-ul nostru.

Leicester Riders este o echipa puternică, sunt campionii Angliei. Este o echipă care joacă în aproximativ aceeași formație de mult timp, lucru foarte important în chimia echipei și pe lângă asta, vin dintr-o țară care a participat la EuroBasket anul acesta.

Internaționalul român a vorbit și despre perioada de pregătire din acest presezon.

Suntem încrezători. Suntem o echipa puternică, valoroasă și cu dorința de victorie. Meciurile amicale din presezon ne-au fost foarte utile, astfel am putut analiză punctele slabe, și astfel cred eu că am reușit să le corectăm. Ne dorim 110% victoria!

Pe 27 septembrie, CSO Voluntari are șansa de a obține primul trofeu din noul sezon. Elevii lui Sașa Ocokoljic se vor duela cu U-BT Cluj pentru SuperCupa României.

Absolut, câștigarea Supercupei este un obiectiv al nostru și este normal ca o oarecare presiune să o resimțim, dar în momentul de față, toată atenția ne este îndreptată spre meciul de mâine cu Leicester Riders.

Vicecampionii României sunt la Skopje, unde este organizat turneul 1 de calificare în grupele BCL.

Ne-am acomodat repede, ne simțim bine, și faptul că internetul nu prea merge ne-a ,,obligat" să petrecem mai mult timp împreună că și echipa, ceea ce nu poate decât să aducă beneficii atât pe teren cât și înafara lui.

Nu în ultimul rând, Torok a menționat obiectivele echipei pentru sezonul care urmează și a discutat despre atmosfera din cadrul lotului.

După cum ziceam, suntem o echipa unită, iar jucătorii noi s-au integrat fără nicio problema. Am înțeles cu toții că suntem o echipa valoroasă și după cum spuneam cu dorința de victorie, sperăm să demonstrăm asta și pe teren. Obiectivele sunt clare pentru fiecare dintre noi  și anume: calificarea în BCL, Supercupa, și să păstrăm pentru al 3-lea an consecutiv Cupa României la Voluntari, iar în ceea ce privește campionatul intern, este normal că nu putem avea un obiectiv mai mic decât performanță din sezonul trecut, deci ne dorim și campionatul.

Meciul dintre CSO Voluntari și Leicester Riders începe de la ora 19:00 și poate fi urmărit în direct pe Metropola TV.

*foto: Facebook/CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!