Stiri Cupa României Masculin

Ronald Ross: „Sperăm să începem anul cu o victorie”

Dan Oancia

Dan Oancia
05.01.2015

BCM U Pitești va debuta în noul an în sala „Constantin Jude” din Timișoara, contra celor de la BC Timba Timișoara, în sferturile de finală ale Cupei României. Argeșenii speră să înceapă anul cu o victorie, ținând cont și de faptul că au cedat în ultimele două meciuri din anul precedent. În schimb, gazdele de mâine vin după ce au legat două victorii consecutive, una foarte importantă împotriva grupării Gaz Metan Mediaș.

Echipa din Trivale a câștigat în ultima confruntare împotriva timișorenilor cu scorul de 83-90, chiar în sala în care se va disputa partida astăzi. „Suntem nerăbdători să debutăm ofical în anul 2015. Am avut o pauză lungă, fără meci disputat, iar acum este timpul să ne întoarcem la treabă. Sperăm să începem anul cu o victorie. Timba este o echipă care poate surprinde orice adversar. Au câţiva jucători noi, joacă cu multă energie. Important este ca noi să fim concentraţi cu toţii asupra meciului încă de la începutul lui”, a declarat americanul Ronald Ross.

Referitor la posibilitatea de a câștiga competiția, fundașul piteștenilor a spus: ar fi minunat să ajungem în Final Four-ul Cupei României şi să avem şansa să câştigăm trofeul. Trebuie să fim însă atenţi şi să ne focusăm pe fiecare joc în parte”.

Întâlnirea va avea loc astăzi, de la ora 20, în sala „Constantin Jude” din Timișoara.

*Foto: bcmupitesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!