Stiri Cupa României Masculin

Ronnie Harrel și Keith Clanton au fost cei mai eficienți steliști în meciul cu Oradea

Ronnie Harrel și Keith Clanton au fost cei mai eficienți steliști în meciul cu Oradea

CSA Steaua a reușit prima surpriză din LNBM și a învins campioana en-titre cu scorul de 85-83.

Principalii artizani ai victoriei militarilor au fost jucători aflați la prima experiență în România. Ronnie Harrel a reușit 25 de puncte și 7 recuperări pentru un indice de 28 la capitolul eficiență. Keith Clanton terminat în double-double cu 18 puncte și 11 recuperări. Pe lângă cei doi jucători americani ofensiva steliștilor a fost susținută și de Jovanovic, respectiv Spasojevic, fiecare cu câte 16 puncte. Jovanovic a fost și principalul creator al partidei cu 5 pase decisive. Andrei Mandache a contribuit cu 7 puncte pentru învingători.

Din punct de vedere al statisticii de echipă, Steaua a dominat copios lupta la recuperare, steliștii au prins 37 de mingi la panou, față de cele 29 prinse de orădeni.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!